Om ikke at føle sig helt tilpas i sin krop

Hvor skal bloggen bevæge sig hen?

Jeg elsker at blogge og der går næsten ikke en dag, hvor jeg ikke logger ind – enten for at skrive nye indlæg eller besvare kommentarer. Jeg startede min blog omkring 2011 – for 7 år siden. Dengang var formatet helt anderledes, fordi det var en ‘rejseblog’, hvor jeg delte mine oplevelser som rejseguide, men den blev ved hjemkomsten lukket ned. Da jeg i 2013 blev sygemeldt med stress besluttede jeg mig for, at genåbne bloggen med et nyt fokus på sundhed og træning. Det skulle være mit fristed, hvor jeg kunne dele opskrifter, træningsprogrammer mm.

Som tiden er gået har jeg udvidet paletten en smule, og jeg skriver derfor også indlæg om skønhed og mode.  En stor forskel er også at jeg de seneste par år skriver mange flere personlige indlæg fx om hvordan livet er som selvstændig eller om kærlighed og datinglivet. Jeg nyder at skrive de personlige indlæg – og udfra statistikkerne kan jeg også se, at det er noget der får jer til at besøge domænet. Jeg kan virkelig mærke, at jeg i højere grad føler mig motiveret til at skrive indlæg om tanker, følelser og hvad der generelt foregår i mit liv, og ikke kun om sundhed. Da jeg jo har blogget om sundhed og træning i 5 år, kan jeg mærke at jeg har brug for også at bidrage med noget andet – noget mere.  Jeg tror det er lidt en tendens på blogs; at vi i højere grad følger personer – og ikke bare én der skriver om et emne. Jeg ved ikke om den betragtning giver mening for jer?

Jeg bliver ældre – og bloggen vokser ligeledes med mig. I bliver jo også ældre, og det er jo min forhåbning at vi vokser i samme retning. Det ved jeg selvfølgelig godt ikke altid er tilfældet, men jeg håber at I vil finde bloggen interessant både nu – og fremadrettet. For det er klart at bloggen hele tiden er i udvikling, for det er jo ikke en branche der står stille heller.

Jeg gør mit bedste for at leverer godt indhold her på bloggen, som har gode billeder mm. og jeg bruger meget tid på hvert indlæg. Nogle gange kan det dog også føles lidt som om jeg er for perfektionistisk, og jeg vil gerne have plads til lidt flere hverdagsindlæg, som måske også er skrevet fra sofaen kl. 21.00 uden et billede der passer helt perfekt til.

Blogmediet er præget af en hårdere konkurrence end det var for nogle år siden, og Instagram & Facebook’s ændrede algoritmer, har gjort det svært at holde besøgstallene. Jeg har virkelig mærket presset på mine skuldre, især fordi at bloggen jo også har en økonomisk betydning for mig. Jeg er dog begyndt at skrue op for personlig træning og nogle andre småting, så at bloggen ikke er det bærende i min virksomhed.

.. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra dig, hvorfor du læser med her på domænet? Hvilke indlæg læser du altid? Bruger du opskrifter og træningsprogrammer? Hvad kunne du tænke dig, at der var mere af på bloggen? Hvad skulle få dig til at læse med om 1 år?

Tusinde tak til alle jer der kigger forbi her. <3

 

21 kommentarer

 • Maria Christensen

  Hej Maya :o)
  Jeg har fulgt din blog i lidt over 2 år nu, efter at have været på en vægttabsrejse fra 2013 og frem til nu, hvor det de sidste par år har handlet om at finde en fornuftig balance i mad og motion samt sundhed både fysisk og mentalt. Jeg følger din blog, fordi jeg synes du formår at shine igennem din personlighed – som jeg synes er så sød og ordentlig samt at jeg fornemmer du har en faglig stolthed, og uden at du på nogen måde er fordømmende for andres måder at gøre tingene på. Du gør det på din måde, og det synes jeg endelig bare du skal blive ved med :o) Jeg holder meget af dine personlig indlæg og hepper på at du finder en sød kæreste og synes at det er SÅ fedt, at du har gang i både blog, personlig træning og lave træingsprogrammer og deler opskrifter, som jeg har brugt indtil flere af :o)
  Så jeg bliver i hvert fald ved med at følge med, og nyder både sundhed, mode og især som sagt dine personlige indlæg :o) Keep up the good work <3 !!! Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Maria 🙂
   Hvor er det skønt at du har fulgt med SÅ længe! 🙂 Det gør mig uendeligt glad!
   Tak for alle dine søde ord, det betyder meget for mig! Rigtig god dag! Knus M

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maya,
  Det er en fornøjelse at læse din blog og synes du er virkelig god til at skrive og komme ud til os som læser. Keep it up! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tusinde Tak Dennis og Gitte :)! Dejligt at I læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Maya 😊
  Jeg synes, det er vildt godt, at du er begyndt at dele så mange opskrifter! Derudover er det spændende at få et indblik i dit arbejdsliv, og jeg kan godt forstå de indlæg er populære 😊 Jeg er rigtig glad for dine personlige indlæg – eksempelvis det fra i går og de indlæg, hvor du åbner op om din stressperiode – da det for mig er “rart” at læse andre sætte ord på nogle tanker, jeg selv har 😊
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Anne 🙂
   Dejligt at du kan bruge opskrifterne <3 – Det kommer jeg til at fortsætte med! 🙂
   Dejligt du læser med! Knus M

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg kan bedst lide de personlige indlæg – for det meste læser jeg ikke rigtig træningprogram- og opskriftindlæggene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Dejligt at du kan lide at læse mine indlæg. <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg ELSKER din blog. Den har nemlig lidt af det hele. I starten var det træningen og de sunde opskrifter, der fangede min interesse. Dem bruger jeg stadig meget – og læste meget inde på din blog, da jeg trænede op til mit første halvmarathon 🙂
  Men du gør det suverænt og dine blogindlæg er altid spændende! Så jeg synes du skal fortsætte som nu, og så skal jeg nok love at være fast læser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Majken 🙂
   Hvor er det dejligt at du kan lide at læse med. 🙂
   – Og at du også vil det i fremtiden! 🙂 Knus M

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Jeg elsker når du deler træningsprogrammer. Jeg kunne godt tænke mig at læse om hvordan kvinder tager på i muskler evt et træningsprogram og hvad man gør med kosten:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Vivi 🙂
   Dejligt du kan bruge træningsprogrammerne 🙂 ..
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke så meget til damebladsindlæggene. Jeg har ikke på den måde interesse for tips, tricks eller opskrifter. Til gengælder er det vildt hyggeligt, at lære en blogger at kende, følge med i deres dagligdag og vide hvad de tænker om forskellige emner (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Dejligt at du kan lide at læse mine indlæg 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Maya!
  Jeg elsker dine træningsprogrammer. Især full body! Meget mere af det tak 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Julie. <3
   Der fortsætter med at komme minimum 1 træningsprogram om måneden. 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Personlig indlæg, opskrifter og tips&tricks 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg læser mest dine personlige indlæg, dine opskrifter og så bliver jeg ofte også inspireret af dine indlæg om skønhedsprodukter og de indlæg hvor du skriver om, hvilket fitness tøj du går i og kan anbefale. Virkelig god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ikke at føle sig helt tilpas i sin krop