Veninde weekend i Kiel: Oplevelser, Mad og Hotel

På det seneste..

..Har jeg nydt det danske sommervejr! Lad det vare for evigt. <3 ..  Jeg må dog indrømme, at det kan være svært at være sin egen chef, når man nu egentligt helst bare vil lave alt andet end at arbejde! 🙂 ..

.. Har jeg været til event med Lykkebylykke, for at se den nye kollektion fra Moves by Minimum. Så hyggelig aften, hvor Camilla og jeg mødte op i helt samme outfit. hehe. Kjolen er fantastisk. Den er total udsolgt lige nu, men den kommer igen! 🙂

..Har jeg været en weekendtur i Kiel med min veninde Emmelie. Virkelig hyggelig weekend med Supboards, klatrepark, god mad og hygge. Læs mere her. 

..Har vi fejret min brors 30 års fødselsdag, så hyggelig aften! <3

.. Har jeg sendt en af mine søde veninder på udveksling i Australien, det bliver så fantastisk for hende!

..Har jeg underskrevet kontrakten til min kommende app!! – Yey. Jeg laver en app med opskrifter til jer, som kommer til efteråret. Så jeg får ret travlt de næste par uger med at udvikle nye opskrifter. Jeg er ret spændt på projektet, men håber at den kan gøre det nemmere for jer at finde mine opskrifter.  🙂

.. Har jeg tænkt over, hvor bloggen skal bevæge sig hen.. Derfor skrev jeg dette indlæg, og vil stadig gerne høre jeres input.

.. Har jeg glædet mig så vanvittigt til at turen d. 5 august går til Marbella, hvor Mette og jeg afholder get Fit camp, juhuuuu!!   Jeg har booket en ekstra uge dernede, hvor jeg så holder ferie. <3

.. Har jeg haft besøg af søde Heidi, min Roomie fra efterskolen – Så hyggeligt. Elsker at mange af mine venskaber har virkelig mange år på bagen! 🙂

.. Har jeg spist fisk på Åland i Århus, ej hvor er det bare et lækkert sted – og så hyggeligt i gårdhaven!

.. Er der en lille fremgang i forhold til min ‘skade’ i knæet.  Årsagen skal måske findes i bækkenet, som eftersigende sidder helt kuk-kuk skævt. Så det er igang med at blive rettet ind, men det tager tid.. Men jeg har det SÅ meget bedre!!! Kan ‘pludseligt’ squatte og dødløfte tungt uden problemer.

.. Har jeg overvejet en længere rejse til januar/februar, hvor jeg blandt andet vil tage level 2 surf … Sri Lanka og Bali er under overvejelse. 🙂

..  Jeg er helt vildt med leo-print i tiden, har blandt andet købt denne nederdel, og overvejer også denne kjole.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninde weekend i Kiel: Oplevelser, Mad og Hotel