Sund Linselasagne



Siden min veninde Kristine fortalte mig om at hun havde lavet en linselasagne, så har jeg tænkt at jeg gerne ville prøve det. Jeg elsker at eksperimentere med retter uden kød, og spiser nok vegetarisk 2-3 dage om ugen.  🙂  Hvis man gerne vil have at den skal være vegansk også, så må man undlade ost, og måske bruge noget mere kokosmælk.  


Linselasagne
(4personer)
Olie til stegning
1 løg
Krydderier: tørret chili, paprika, oregano, timian, spidskommen, salt og peber
1 ds tomat pure
5dl vand
2 dl røde linser
225 g sød kartoffel
1 rød peberfrugt
250 g cherry tomater
1 ds. kokosmælk (400 ml)
10-12 Lasagneplader fuldkorn
Ost til topping – Jeg brugte 125 g mozzarella (måske vil du gerne bruge den dobbelte mængde!)
Frisk basilikum til topping

Start med at svitse løg på panden med olie.
Tilsæt krydderierne.
Tilsæt tomatpure og dernæst vand.
Kom linser og skåret kartoffel i.
Kom peberfrugt og tomater i og lad det simre 10-12 minutter.
Tilsæt til sidst kokosmælk og lad det simre et par minutter.
Lav lasagnen ved skiftevis linsesovs og pastaplader.
Fordel ost ovenpå.
Bag I ovnen ved 200 grader ca. 25-30 min til pladerne er mørre og osten er gylden.
Top med basilikum.
Server den helt varm! 🙂

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.