Salat med melon og blåbær

Sidste arbejdsdag før ferien

Tommy Hilfiger Sweat / Lee Skinny Fit Jeans / Ray-ban Erika solbriller

Mailen er sat på autosvar – og jeg er ved at ordne de sidste arbejdsopgaver, før jeg om lidt går på ‘ferie’.  På søndag rejser jeg til Marbella, hvor jeg sammen med Mette har 25 deltagere på vores Get Fit Camp. Så helt ferie bliver det naturligvis ikke, for jeg kommer til at være ‘på’ fra morgen til aften. Vi har flere træningshold dagligt  og så er det en meget social camp, hvor vi hygger med vores deltagere.  Jeg glæder mig SÅ meget!! – Jeg tog dog en lidt spontan beslutning om, at jeg bliver dernede en uge ekstra for at holde ferie. Jeg tror ikke, at jeg kommer til at holde helt fri fra bloggen, jeg håber faktisk at jeg kan finde lidt skygge i ny og næ – og skrive lidt indlæg til jer. Jeg har også planlagt nogle opskrifter til udgivelse. Er I stadig på ferie – eller hvornår starter I op?

Jeg har virkelig god energi for tiden, og jeg tror det er fordi arbejdet har kørt på lavt blus her henover sommeren. Så jeg har haft mere frihed til at nyde vejret – og gøre spontane ting. I sidste uge tog jeg faktisk spontant på en tur til Nordjylland i 4 dage, og gud hvor var det fantastisk. Jeg overvejer lidt at lave et indlæg om det.

Der er jo simpelthen så mange skønne steder i Danmark, især når vejret er sådan her.  Aftenerne i Danmark kan dog stadig være lidt kølige – og billederne her er fra en gåtur forleden dag.  Jeg har forresten fundet de perfekte skinny fit jeans. De er fra Lee og modellen hedder Scarlett High Flat Jeans,  de er super højtaljede – og så synes jeg de sidder godt på bagdelen. De er ikke så elastiske, men som andre jeans så giver de sig altså lidt. Jeg bestilte en str. 27 – og selvom det i starten lige krævede lidt arbejde at komme i, så sidder de altså bare perfekt nu. Jeg har nemlig mange jeans som er for store, fordi man ikke tænker på at de ofte giver sig et halvt eller et helt nummer.

Trøjen er fra Tommy Hilfiger . Jeg er blevet ret glad for Tommy Hilfiger, synes det er sporty – og samtidig klassisk. Jeg har virkelig en svaghed for deres oversize trøjer. Jeg bruger dem både til  jeans eller over en kjole eller nederdel, når det bliver køligt om aftenen.  Jeg har virkelig også et crush på denne i lilla, som også fåes i blå.  Derudover har jeg også lige fået den LÆKRESTE badedragt (nedsat med 40%) ind af døren, som jeg skal have med på ferien. Jeg tror også den kommer til at se fin ud med at par denim shorts udover. Jeg tror altså kun, at man kan ligne en babe i den! 🙂 ..

Nu vil jeg lige få de sidste arbejdsopgaver færdige – og så vil jeg smutte ud på stranden. Rigtig god weekend til jer! <3
Og så får I lige en dejlig rabatkode til weekendshoppingen:

Rabatkode
Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre på hele stylepit.dk
(ordren skal være på over 199kr)

Lee Skinny Fit Jeans

4 kommentarer

 • Gode fotos! Jeg håber for dig, vejret kommer til at være godt i din ferie også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tak Christine 🙂
   Heldigvis melder de også 28-30 grader i Marbella 🙂
   God weekend. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg kopierer link med koden siger den at den er udløbet 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med melon og blåbær