Nemt Vegansk - 75 veganske hverdagsretter

Balance i underlivet- Dét kvinder ikke taler om?

Annonce for Multi-Gyn 

Sundhed er ikke bare hvad vi spiser og hvordan vi træner. Det handler om at føle sig i balance på alle områder i sit liv. I dag skal det handle om at føle balance i underlivet. Størstedelen af jer læsere er jo kvinder, faktisk over 90%, og derfor synes jeg også at det er yderst relevant med et indlæg omhandlende velvære underlivet. I er på mange måder mine virtuelle veninder, og derfor håber jeg også at jeg kan hjælpe nogle af jer med dette indlæg og de produkter som jeg på det varmeste vil anbefale i dette indlæg.
Selvom jeg da kan synes det er grænseoverskridende at skrive om dette emne, så synes jeg det er vigtigt. Jeg tror nemlig, at de fleste kvinder har oplevet gener fx. kløe, svie, svamp og tørhed, og det bør ikke være et tabu at tale om.

En undersøgelse viser, at i 50% af tilfældene så skyldes problemerne bakteriel vaginose, og ikke underlivssvamp som mange fejlagtigt tror – og får behandling for. Bakteriel vaginose er en hel almindelig – og ufarlig tilstand, som kan karakteriseres som en ubalance i bakteriefloraen, hvor PH-værdien bliver for høj og mælkesyrebakterierne reduceres. Det kan medføre ubehag, irritation, kløe, rødme og anderledes udflåd.  Denne ubalance kan opstå i forbindelse med menstruation, stress, tætsiddende syntetisk tøj, intimbarbebering – og ja, hyppig sex. Det varme vejr, det våde badetøj og svedige træningstøj, kan være en udfordring i forhold til at holde underlivet i balance.

De fleste problemer kan afhjælpes med et produkt fra Multi-gyn serien, således at man ikke hver gang behøver at gribe til antibiotika. Multi-Gyn er klinisk dokumenteret intimpleje, som består af 100% naturlige ingredienser, og er baseret på det naturlige 2QR-molekyle, som er udvundet fra Aloe Barbadensis Miller Planten. Dette molekyle bekæmper de skadelige bakterier – og forebygger og behandler eventuelle ubalncer.  Produkterne er uden parfume, konserveringsmidler, hormoner eller ingredienser med animalsk oprindelse!

Serien består af 4 produkter. Multi-Gyn Actigel, som er et til forebyggelse og behandling af bakteriel vaginose, som normaliserer PH-værdien. Multi-Gyn FloraPlus er til forebyggelse og behandling af skedesvamp. Multi-Gyn Liquigel er til forebyggelse og lindring af vaginal tørhed, som stimulerer den naturlige fugtproduktion, og hindrer at skadelige bakterier sætter sig fast.  Og multi-Gyn Kompresser, som er et til lindring af skadet og overbelastet væv, rifter og rødme. De er specielt velegnet til gravide, efter fødsel, sportsfolk mfl. Kompresser virker kølende og modvirker infektion. Multi-Gyn Serien forhandles i håndkøb i Matas eller på Apoteket, og har en vejledende pris på mellem 120-140 k 

1 kommentar

  • A

    Jeg synes det er meget vigtigt, at der bliver sat fokus på ubalance i underlivet. Som mangeårig patient med vulvodyni, kender jeg desværre kun alt for godt til alle de problemer, man kan have dernede – og det tabu det kan være.

    Vil dog også lige tillade mig at komme med en lille rettelse. Svamp i skeden behandles ikke med antibiotika. Derimod kan antibiotika give svamp. Hvis man endelig har en situation i underlivet, der kræver antibiotika, er der desværre ingen vej udenom. Til gengæld kn man gøre meget selv for, at antibiotika ikke giver svamp, når man endelig skal have det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt Vegansk - 75 veganske hverdagsretter