Foccaciabrød med soltørrede tomater

Madpandekager med vegetarisk fyld

I dag får i opskriften på nogle lækre madpandekager, som jeg lavede forleden. Jeg lavede dem med fyld af hvad køleskabet indeholdte. Du kan jo lave alt muligt forskelligt fyld, hvis du nu lige har nogle rester.
Jeg har arbejdet i et pandekagehus, så pandekager har altså en lidt særlig plads i mit hjerte! 😉

Madpandekager 
ca. 6-8 stk
4 æg
2,5 dl mælk
Salt
2 spsk olie
2 dl speltmel
1 dl hvedemel
Olie/smør til stegning

Fyld
Olie til stegning
1-2 løg
Valgfri krydderier: Fx. chiliflager, paprika, oregano mm.
200 g champignon
200 g sød kartoffel (eller gulerødder eller hokkaido græskar)
Forårsløg
Avocado mos (avocado most med citronsaft og salt – evt. hvidløg)

Start med at piske æg med mælk, tilsæt dernæst salt og olie.
Tilsæt melet lidt af gangen.
Steg pandekagerne i fedtstof på panden ved middel-høj varme, så det bliver gyldne på begge sider.
Hvis du har 2 pander, så gå i gang med at lave fyldet imens.
Svits løg på en pande.
Tilsæt champignon i skiver og fint hakket sød kartoffel.
Server pandekagerne med fyldet , avocadomos og friske forårsløg.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foccaciabrød med soltørrede tomater