På det seneste..

4 opskrifter på sundere pizza

    Pizza, pizza, pizza! Hvem elsker ikke pizza? … I dag vil jeg dele 4 forskellige opskrifter med jer. Måske har i lidt længere tid til madlavningen på denne søndag. Måske kan I endda lave mere end én slags, så er der noget lækkert til madpakken i morgen! Jeg tror at jeg vil lave sød kartoffel pizzaen i dag, den er altså bare super lækker! Den er fra min bog: Et sundt år. 

Pizza med sprøde kikærter

Sød Kartoffel Pizza   (Opskrift fra min bog)

Pizza med serrano skinke 

Pizza med kartoffel 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste..