Skøn Efterårssalat

6 x Sund morgenmad

Hvad spiser i til morgenmad? Jeg spiser havregryn med mandelmælk og en banan, hvis det skal gå hurtigt. Hvis jeg har lidt længere tid, så elsker jeg en smoothiebowle eller en grød. Jeg synes faktisk det er er lidt svært at spise morgenmad, men jeg er ved at lære dét. Ofte tog jeg bare en banan før træningen, men jeg kan godt mærke at det giver mig en anden energi, at få fyldt noget på tanken! 🙂 .. 

Chia grød med citron 

Smoothiebowl med abrikoser 

Blåbær smoothiebowl 

Chia Grød 

Brombær-lime smoothie bowl 

Protein Pandekager 

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn Efterårssalat