Sunde Æblemuffins - Glutenfri, mælkefri og sukkerfri

One Pot Pasta med kylling – Opskrift fra min bog

FOTO: Winnie Methmann

I dag vil jeg dele endnu en skøn opskrift fra min bog “ET SUNDT ÅR”. Bogen tager dig med på en sundhedsrejse, hvor den følger årets gang. Hver måned får du opskrifter, et nyt træningsprogram – og en hel masse inspiration og motivation til et sundere  liv.
Min bog et sundt år indeholder 100 sunde opskrifter som passer til årstidens råvarer. Der er både opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og søde opskrifter.
I dag vil jeg gerne dele én af opskrifterne med jer på en ONE POT PASTA MED KYLLING, som er en hverdagsfavorit herhjemme! 🙂
Jeg er SÅ glad for, at se at så mange af jer allerede har købt min bog. I må endelig tagge mig på instagram @mayadroem og hashtagge #etsundtår hvis I laver nogle af opskrifterne. <3

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Æblemuffins - Glutenfri, mælkefri og sukkerfri