Sund og nem Græskarsuppe

Sensitiv og tør vinterhud?

Annonce For REN Clean Skincare @renskincaredk

Jeg er en aktiv pige, som elsker at bevæge mig. Jeg ville ønske, at jeg boede et sted, hvor jeg kunne surfe hver dag – men det er bølgerne ikke til her i Aarhus. Til gengæld er jeg ved at undersøge muligheden for at tage et Kite Surf Kursus – eller melde mig ind i en klub, hvor man kan stå på Sup Boards, for jeg har virkelig lyst til at starte til en vandsport, da jeg har det som en fisk i vandet.

Både havvand og de hyppige almindelige bade efter træning er hårdt for hud & hår. Jeg har en meget sensitiv hud, som har tendens til at blive meget tør, især om vinteren. Det stiller derfor høje krav til de plejeprodukter jeg bruger.

Det seneste års tid har der åbnet sig en hel ny verden for mig med skønhedsprodukter. Førhen har jeg bare købt tilfældige produkter, men nu er jeg blevet meget mere nysgerrig på, at teste produkter og mærke hvilken forskel de gør for min hud.

I denne proces er jeg stødt på REN Clean Skincare – og deres lækre hudplejeprodukter. REN Clean Skincare‘s fokus er på at skabe hudplejeprodukter af høj kvalitet, som understøtter at “huden skal hjælpe sig selv”.  Deres værdier og vision beskrives blandt andet med  #Cleantoskin og #cleantoplanet. Hvilket er et værdisæt som jeg virkelig kan stå inde for – jeg mener også at vi skal være gode ved hinanden, dyrene og naturen.

Ren har et stort sortiment, som blandt andet forhandles hos Matas. Jeg har fået lov at teste REN’s nye kropsserie: Atlantic Kelp, som skiller sig ud fordi de indeholder magnesium. Hvis huden mangler magnesium kan den være ekstra tør og se ‘kedelig’ ud.

Først vil jeg gerne fremhæve mine to yndlingsprodukter: Atlantic Kelp And Microalgae Anti-Fatigue Tonning Body Oil og Atlantic Kelp And Microalgae Anti Fatigue Bath Oil. Kropsolien bruger jeg når jeg gerne vil  forkæle huden ekstra meget. Begge produkter indeholder søgræs og plankton ekstrakter – samt micro-alge ekstrakt som er rig på omega 9 og er med til at give fugt til huden. Badeolien er perfekt til en tur i karbadet, når jeg er hjemme hos min familie! 🙂  Begge produkter er super lækre, og jeg oplever at de giver min hud mere fugt end en bodylotion.

Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Cream  blev Danish Beauty Award Winner I 2018 – og det er ikke uden grund. Det er en virkelig lækker bodycreme. Produktet indeholder Magnesium – og Plankton ekstrakt, som giver huden fugt.  Jeg synes det er så lækkert, at den er så hurtigt absorberende, så jeg hurtigt kan hoppe i tøjet igen.  Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub: Er en bodyscrub, som indeholder magnesium salte. Jeg bruger den ca. 2 x i ugen under bruseren, og fordi den skrubber huden, så bliver den babyblød. Den lækre  Atlantic Kelp And Magnesium Anti-fatigue Body Wash giver fugt til huden. Den indeholder lidt æteriske olier, som er godt for huden, og som dufter skønt. På badeværelset står nu også  Atlantic Kelp And Magneiusm Energising Hand Wash  som er en mild håndsæbe som er sulfat-fri og ved siden af står Atlantic Kelp And Magnesium Energising Hand Lotion, der er en håndlotion som genopbygger huden, og giver masser af fugt. Jeg synes denne håndlotion trænger super hurtigt ind, og har en skøn duft. 

Ydermere er jeg også stor fan af REN’s samarbejde med Surfriders Foundation, som er en non-profit organisation, som arbejder dedikeret for at beskytte miljøet og holde hav og strande rene. Læs mere: her. 

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og nem Græskarsuppe