EYDA - Smukt & feminimt træningstøj

Det skønne ved efteråret

Annonce for Stylepit 


Striktrøje: Vero Moda

Selvom jeg elsker sommeren aller mest, så er der også nogle skønne ting ved efteråret og dem prøver jeg virkelig at fokusere på.
Når det handler om efterårsmoden, så føler jeg mig generelt mere tilpas i det lidt ‘lunere’ tøj.  Jeg elsker især at man kan have lækre varme striktrøjer på. Jeg er helt forelsket i min nye striktrøje med perler, som jeg havde på forleden da jeg var en tur i Aalborg sammen med Mette.  Derudover kan jeg også godt lide, at man på de varme dage kan nøjes med en læderjakke, hvilket det  næsten har været for varmt til over sommeren. Jeg har dog også allerede fundet en dynejakke frem, hvilket jeg også synes er ret hyggeligt.
Jeg kan rigtig godt lide efterårsfarverne når det kommer til tøj; grå, sort, grøn, blå og den flotte brændte gule, som også er moderne.

Derudover er efteråret også skønt, fordi skoven har de smukkeste farver. Efterår og vinter betyder mere indendørshygge, hvor jeg tænder lyskæder, stearinlys og spiser comfy-food i sofaen. Det er så hyggeligt 🙂
Hvad synes I, er skønt ved efteråret?

RABATKODE TIL STYLEPIT
Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre på hele stylepit.dk
(ordren skal være på over 199kr)


EFTERÅRSINSPIRATION

RUE de femme Carolini Bluse / Mads Nørgaard Sweatshirt / Vila Strik

Rue De Femme Ester Bluse / Philosophy Blues Nora Blazer / Odd Molly Bluse 

Jacqueline de young strik / Inwear Kjole / Cream Bluse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYDA - Smukt & feminimt træningstøj