Ferrero rocher inspirerede dadelkugler

Mine juleønsker

Julen nærmer sig med hastige skridt. Er det ikke som om December måned bare går hurtigere end alle andre? … Jeg har lige delt mine juleønsker med min familie – og mine 2 bedste veninder, som jeg også er på gave med. Jeg tænkte, at det måske også kunne inspirerer jer til nogle julegaveønsker – eller måske en lille ting til jer selv.  🙂  I år er det primært ønsker til mit lille hjem. 

1. Duftlys fra Skandinavisk  spreder hygge mit lille hjem.
2. StineA tooth-Zirkons kæde  – jeg ønsker mig den i guld, som jeg ikke lige kan finde et link til <3.
3. Smukkeste lampe fra bloomingville til at hygge over mit spisebord.
4. Min yndlingsparfume fra Marc Jacobs.
5. Oplevelser og forkælelse. 🙂
6. “Manden der ikke ringede” er en bog jeg har hørt om godt om.
7. Duftpinde fra Skandinavisk  
8. Nye gryder – fx. denne Eva trio Sæt med 5 dele. Synes dem jeg fik da jeg flyttede hjemmefra trænger til at blive skiftet ud.
9. Lovebox fra Stine A. Jeg elsker hendes smykker – og især de små fine øreringe.
10. Fin vasketøjskurv.
11. Markberg crossbody taske 
12. Bordlampe fra Menu, som kan stå ved siden af min computer.
13. Duftlys fra Skandinavisk 

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferrero rocher inspirerede dadelkugler