Sunde Bananvafler

Sunde bananvafler MUMS…. Så blev det januar – og måske er det tid til at spise lidt sundere igen ? .. Jeg har det i hvert fald sådan ovenpå en skøn jul.  Jeg vil her i januar dele ekstra mange sunde opskrifter med jer, men I kan også finde en masse her på bloggen. I dag får I opskriften på vafler. Jeg laver gerne en dobbelt portion og har dem i køleskabet, der kan de holde sig et par dage. 

Sunde Bananvafler 
(4 stk – 2 personer)
2 bananer
3 æg
1 tsk bagepulver
0,5-1 tsk vanille
0,5 tsk kanel (evt. mere)
En knivspids salt
3 spsk havremælk (eller anden type mælk)
skallen fra 1/2 økologisk citron
skallen fra 1/2 økologisk appelsin
70g majsmel
30 g mandelmel
Kokosolie til vaffeljernet

Topping:
Soyayoghurt
Blåbær
Kakaonibs
Pære

Tænd dit vaffeljern
Blend dejen i en blender eller minihakker.
Fordel kokosolie på vaffeljernet, brug evt. lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
Kom dej i vaffeljernet og lad det bage 3-4 minutter til de er lysebrune.
Top med det du har lyst til. <3

 

Find flere morgenmadsopskrifter: HER

5 Comments
        1. Ja det virker som det skal synes jeg 🙂
          man skal bare sørge for at der er fedtstof på hele jernet. Jeg bruger lidt papir til at få det fordelt over det hele 🙂
          KH

Leave a Reply

Your email address will not be published.