Gratis træningsprogram til nybegyndere

Skal man gå på kompromis for at finde kærligheden?

“Skal man gå på kompromis for at finde kærligheden?” – Er noget som jeg har tænkt en del over i mine single-år, og jeg har klart prøvet at udfordre mig selv på det område, ved også at udforske, hvad der egentligt er det vigtigste for mig. Flere af mine veninder og bekendte har nemlig sagt, at man jo må gå lidt på kompromis med nogle ting – for ellers lykkedes det aldrig (?).
Jeg vil have følelsen af at jeg ikke går på kompromis med noget med den mand, som skal være min kæreste.  Der skal ikke være en masse “men ‘er” – han skal være lige som han skal være, og være lige dén han er. 🙂 <3

Jeg tror dog på, at vi skal gøre op med os selv, hvad det er for nogle ting som er vigtigst for os. For jeg tror at mange bliver lidt for fokuserede på “tjeklisten”.  Det er i min optik ikke vigtigt om en fyr har lyst eller mørkt hår, om han er 175cm eller 195cm. Det giver mig derfor ikke en følelse af at gå på kompromis. Det vigtigste for mig, at vi har nogle af de samme interesser, de samme værdier, drømme osv.
(Læs indlægget: Drømmemanden)

Jeg har gået for meget på kompromis med nogen af dem jeg har datet tidligere, der har  altid været et “men”.”... Men han er ryger”, “… Men han træner ikke og har en usund livsstil”  osv.
Jeg har sommetider følt at jeg er gået så meget på kompromis, at jeg faktisk er gået på kompromis mig selv og alt hvad jeg står for. Jeg er blevet meget mere bevidst om,  hvad jeg ikke kan leve med. 🙂
Jeg vil ikke gå på kompromis med kærligheden – og det ved jeg også, at jeg ikke behøver. <3

Hvad tænker I? 

Jeg medvirker forresten i Carolines podcast, hvor jeg blandt andet taler om mænd og dating: her. 

Brug et af disse links, når du alligevel shopper træningstøj mm. online: www.sportmaster.dk / www.sport24.dk / www.intersport.dk / www.unisport.dk Så støtter du bloggen og det er en stor hjælp, tak. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis træningsprogram til nybegyndere