Sunde Mexikanske pandekager

En december dag var jeg hos Julie I silkeborg, hvor vi lavede lidt forskellige opskrifter til bloggen. Vi havde lidt et mexikansk tema, så vi lavede salater og pandekager.  Jeg ville dog vente med at dele opskriften til jer, her til januar – da det nok er mere salat opskrifter, som i har lyst til at have nu! 🙂 .. Jeg trænger virkelig til noget sundt ovenpå julen, hvordan har I det?

Mexikanske Pandekager
(3-4 personer)
Pandekager
3 æg
3 dl mælk (evt. laktosefri)
1 spsk rapsolie
100 g fuldkornsmajsmel *(eller andet mel)
100 g fuldkornsrismel *(eller andet mel)
0,5 tsk salt
Olie til stegning

Mexikansk fyld
1 dåse røde kidneybønner
Evt. Krydderier til bønnerne
1 rødløg
1 peberfrugt

1 dl Quinoa
1 avocado
Agurk
Forårsløg
Lime
Majs
Cherry tomater
Frisk koriander

Start med at piske pandekage dejen sammen.
Steg pandekagerne på en varm pande ved middel varme. Der bliver ca. 8 små stk.
På en pande svitser du først løg og peberfrugt.
Dernæst tilføjer du bønnerne og lader det stege lidt med krydderier.
Kog Quinoa efter anvisningen
Snit det friske fyld.
Server pandekagerne med fyldet.


2 Comments
    1. Hej Anja 🙂
      Dejligt at høre, at du kunne lide opskriften.
      Der er ikke noget bedre, end når man har rester 😀 det er så dejlig nemt !:-)
      God dag! KH Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.