Hummus med soltørret tomat og timian

De bedste blomkålspølsehorn

I dag får i opskriften på nogle virkelig gode blomkålspølsehorn, som er perfekte til frokost eller madpakker. Jeg tror også, at de vil være et hit hos børn. Jeg har også tidligere prøvet broccoli pølsehorn med succes.  Det er en rigtig god måde, at få flere grøntsager på. Jeg bruger kylling pølser, som er lidt mere fedtfattige.  

Blomkålspølsehorn 
(6 små stk.)
300g blomkål
3 æg  (+ 1 æg til pensling!)
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
100 g fuldkorns rismel
Ketchup
Græskar kerner , hørfrø eller sesamfrø
6 Kyllingepølser

Tænd ovnen på 200 grader
Start med at hakke blomkålen fint i en minihakker eller foodprocessor – tag evt. lidt af gangen.  og kom det efterfølgende op i en skål.
Tilsæt æg, salt, bagepulver, og rismel  – rør dejen grundigt sammen.
Del dejen i 2 – så du er sikker på, at du har nok dej til at dække pølserne.
Brug en spiseske til at placere dejen på en rist med bagepapir. Det passer ca. med 1 spiseske til hver.
Placer pølserne (skær dem evt. lidt kortere!) – og så bruger du den anden portion dej til at placere ovenpå, så pølserne ikke stikker ud.
Pisk et æg samme nog pensel pølsehornene forsigtigt.
Drys med lidt kerner.
Bag i ovnen ved 200 grader i ca 15-20 minutter til de er fine gyldne.
Lad køle af, før de er klar til spisning.
Velbekomme.

PRØV OGSÅ: BROCCOLI PØLSEHORN

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummus med soltørret tomat og timian