Sportmaster - Spar minimum 25 % på alt*

De bedste dadelkugler med saltmandler

Disse dadelkugler med saltmandler er virkelig nogle af de bedste dadelkugler jeg har lavet. Kombinationen af salt og sødt er jo bare helt perfekt.  Jeg tænker det er en perfekt aftensnack med et par stykker af dem! 🙂
Du skal bruge de dadler som du kan købe i en kasse i grøntafdelingen. Der kan være meget forskel på hvor bløde dadlerne er, så du skal evt. tilsætte en snert væske hvis de er for tørre – og evt. lidt mandelmel, hvis de er alt for bløde.

Dadelkugler med saltmandler
(ca. 20 stk)
150 g  mandler
2 spsk groft salt
2 dl vand
350 g Dadler
Lidt kokosolie

Tænd ovnen på 175 grader
Så kommer du mandler, salt og vand i en gryde og venter på at vandet fordamper.
Bag mandlerne ca 15 minutter i ovnen og lad dem køle lidt af.
Hak mandlerne fint i en minihakker
Tag ca. 1/3 af mandlerne fra som du skal bruge til at trille kuglerne i.
Tag stenene ud af dadlerne og kom dem op i blenderen sammen med kokosolie.
Blend til du har en ensartet masse.
Sæt evt. blandingen på køl, så bliver den lidt hårdere – og nemmere at trille.
Tril kuglerne – ca. 20 stk.
Tril kuglerne i de hakkede nødder.
Opbevar i køleskabet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sportmaster - Spar minimum 25 % på alt*