pt
main-logo-transparent-background
I januar 2018 slår jeg dørene op for personlig træning i Aarhus PT studie , med en central placering i Aarhus C.  Jeg vil så gerne have nogen af jer under vingerne – så vi kan tage ud på en sundhedsrejse sammen.

Sundhed og bevægelse har altid været en del af mit liv; jeg har blandt andet dyrket gymnastik i hele min barndom og ungdom – og i år er det 10 år siden, at jeg meldte mig ind i et fitnesscenter.
Jeg har en kæmpe passion for sundhed og træning, hvilket også afspejles her på min blog: sund mad skal smage godt – og træning skal være udfordrende og sjovt! 

Jeg er uddannet sygeplejerske og ydermere er jeg uddannet kostvejleder & personlig træner hos Fitness-Institute. Min tilgang er  en “alt med måde” tilgang – med sundhed og livsglæde i fokus.
skaermbillede-2017-11-16-kl-12-31-35
 Vi tilpasser forløbet så det passer til dine mål og drømme. Foruden den ugentlige træning sammen, så får du også et træningsprogram og kostguidelines/kostplan. 
skaermbillede-2017-11-16-kl-12-49-32
Jeg kommer kun til at have et par begrænsede pladser, så hvis du ønsker et forløb, så kontakt mig meget gerne i god tid.
Send mig en mail for at booke en uforpligende samtale eller ved spørgsmål vedr. forløb: her.

 Jeg glæder mig utrolig meget til at hjælpe netop dig med at nå dine mål.

alternative-logo-2-hr-jpg

pt2
Maya