Uge 14 ~ Min træning

Mandag: Crosstrainer 30min  + cykle 10 km +30 min styrketræning:  benpres + biceps + mave
Tirsdag: crosstrainer 30 min + cykle 10 km +30 min styrketræning: triceps + øve håndstand + kaste med medicinbold + swings + lunges + mave/ryg øvelser
Onsdag: crosstrainer 30 min, step 15 min,cykle 10 km+30 min styrke træning: squat + bryst + core-øvelser.
Torsdag: Løbe/gå 7 km  – jeg er i dårlig form efter sygdom, så lige nu går jeg et par gange på løbeturen.
Fredag: Svømme 1 km
Lørdag: Crosstrainer 15 min, 75min styrketræning: squat, bryst, lunges, skulderpres, biceps, triceps, dødløft, 45 min spinning basis
Søndag: HVILEDAG!  🙂
Konklusionen er at de første 3 dage var meget ensformige, men som jeg tidligere har nævnt træner jeg meget lystbetinget, og jeg havde virkelig bare lyst til at lave noget cardio som var stille og roligt, men stadig hårdt!  Løbeturen torsdag var nok lidt for lang fordi jeg lige har været igennem 2 sygdomsperioder, men det var bare hvad jeg havde lyst til fordi solen skinnede og det var som om mine ben løb af sig selv 🙂 ..
Svømmeturen fredag var rigtig dejlig, jeg var i svømmestadion med min kæreste, og det var rart at lave noget hvor det ikke betød noget hvilket niveau vi var på, han svømmede meget hurtigere end mig, men han havde behov for flere og længere pauser, så jeg endte med at svømme flere baner end ham! 😉
Træningen i går, har jeg været meget inde på i et tidligere indlæg.
Jeg vil gerne være mere struktureret med min træning, således at jeg får planlagt det lidt bedre, så jeg får styrketrænet 3 gange om ugen og trænet cardio (konditionstræning) 3 gange om ugen.  Ydermere kunne jeg godt tænke mig at jeg én dag om ugen fik trænet bodyflow eller Pilates så jeg kunne fokusere lidt på smidighed og udstrækning.

Hvordan ser en typisk træningsuge ud for Jer? 

Hilsen Maya
Billede fra løbeturen på Fanø 🙂
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.