Lækkert knækbrød

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
3 dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 dl olie
2 dl vand
1. Del dejen i 3 portioner
2. En portion lægges på et stykke bagepapir og et andet stykke bagepapir lægges henover, og man bruger så en kagerulle til at få det så tyndt som muligt.
3. Øverste lag bagepapir fjernes forsigtigt
4.  Knækbrødes skæres forsigtigt i den størrelse stykker man ønsker
5. Bages ved 200 grader 10-15 min (jeg giver  mine cirka 12 minutter til de er lysebrune)
6. Put dem i en tæt beholder så de ikke bliver bløde.
Arbejdstid: max en time 🙂

Prøv også at tilsætte græskarkerner, quinoafrø, birkes, eller drysse dem med havsalt eller  chiliflager… Hvad putter du i dine knækbrød? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.