Lækre proteinpandekager (uden banan)

Skærmbillede 2013-08-16 kl. 10.16.54
I morges lavede jeg endnu engang proteinpandekager, det er virkelig min yndlings morgenmad på dage hvor jeg har god tid.. I dag ville jeg prøve at lave dem uden banan i dejen, som jeg ellers altid har med – og jeg synes at resultatet blev rigtig godt. Desuden var de faktisk meget nemmere at vende end mange af de andre pandekager jeg har lavet. Jeg har brugt to slags proteinpulver, men du kan bare bruge den smag du har 🙂  …

Til 1 person (Måske 2 personer)
2 æg
3 spsk havregryn
2 spsk skyr
1 spsk Chokolade proteinpulver
1 spsk Vanille proteinpulver
smør/olie til stegning

Først pisker du æggene.
Dernæst tilsætter du havregryn, skyr, og proteinpulveret og pisker lidt mere
Steg pandekagerne ved svag varme – jeg lavede 7 små stk.
Server med frisk frugt, nødder, bær, skyr eller noget helt andet! 🙂

Jeg toppede pandekagerne med 1 banan, mandler, blåbær og vindruer!  🙂
Maya

Skærmbillede 2013-08-16 kl. 10.15.09

18 Comments
 1. Nogen gange bliver jeg helt ærgerlig over, at jeg ikke ejer noget proteinpulver, for nuij, de pandekager ser gode ud! Det gør alle dine opskrifter jo 🙂

  1. Hej Emma 🙂
   Er sikker på du sagtens kan kaste dig ud i at lave dem uden proteinpulver, måske kom lidt ekstra havregryn i 🙂 ..
   I dag kommer der en opskrift på pandekager uden proteinpulver! 🙂
   Tusinde tusinde tak ! 🙂
   Hilsen maya 🙂

  1. Hej Chrstine 🙂
   Nej jeg udregner ikke kalorier, det går jeg desværre ikke så meget op i! 🙂
   Jeg tror der findes nogle forholdsvis nemme kalorieberegnere på nettet, så måske du kan søge på google 🙂 …
   Et bud er 300-350 kcal for hele portionenm men det er bare et gæt.
   Hilsen Maya 🙂

 2. Jeg har hermed prøve at lave dem uden havregryn, da jeg ikke spiser kulhydrater i øjeblikket – de blev stadigvæk relativt gode :-). Men kan du fortælle mig om havregrynene er specielt nødvendige for pandekagens substans – eller kan det generelt undværes og opskriften hensigt stadig bevares? :-).

  1. Hej Michael 🙂
   Jeg synes at havregrynene får det til at hænge bedre sammen og give det lidt struktur 🙂 .. De har ikke nogen smagsmæssig betydning, og de kan godt undværes men det kan gøre det lidt sværere at vende dem, men ikke umuligt 🙂 …
   Hvis du skal lave dem uden havregryn ville jeg nok bare komme lidt ekstra proteinpulver i – Og evt. HUSK (loppefrøskaller) hvis du kender det 🙂 …
   Man skal generelt være lidt forsigtig med disse pandekager.
   Jeg har flere forskellige opskrifter, måske du skal vælge en af dem hvor der er en banan i – Hvis du må spise det 🙂 ..
   Jeg kan egentligt meget godt lide at piske æggehviderne først, også tilføje æggeblommer, proteinpulver, skyr mm. 🙂 Så bliver de meget luftige..
   Man skal uanset hvad have en god pande som slipper let.
   God fornøjelse 🙂 …
   knus M.

 3. Prøvede at lave dem her til morgen. Dejen blev virkelig tynd. Hvordan skal den være? Måtte tilsætte mere havregryn og så blev de bare meget tørre.

 4. hvad kan man bruge i stedet for protein pulver. For øvrigt rigtig fin hjemmeside

  1. Hej Ditte.
   Det nemmeste er nok at vælge en af de andre opskrifter så 🙂
   2 æg, 1 banan, havregryn, og evt. lidt bagepulver fungerer meget godt:)
   mvh. Maya.

 5. Hej Maya.

  Super lækre pandekager

  Kan de gemmes en dag i køleskabet, hvis man vil lave 2 potioner og gemme den ene portion til dagen efter 🙂

  Med venlig hilsen
  Carina

 6. Prøv med HUSK til bagning i stedet for havregryn, jeg lavede en dobbeltportion med to spsk. husk i stedet for havregryn- men put ikke mere end det i, så går det galt og dine pandekager kommer til at ligne fiskefrikadeller, monstre tykke og ikke til at hælde ud på panden. ( taler af erfaring! ) hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.