Pancakes with love!

Skærmbillede 2013-08-20 kl. 13.49.51

Endnu en omgang pandekager, min søde tand er VILD med det, også er de jo faktisk ret sunde, selvom det er svært at tro på 🙂 … Kan virkelig anbefale jer at kaste jer ud i at lave pandekager som disse (eller en af mine andre opskrifter),  fordi de virkelig stiller den søde tand men ikke påvirker blodsukkeret på samme måde, også giver de rigtig god energi til resten af dagen… Ofte spiser jeg dem til frokost fordi der har jeg lidt mere tid! 🙂   Jeg lavede dem lidt mindre i dag end jeg plejer 🙂  – Det er en ret stor portion, hvis man synes det er for meget kan man nøjes med at lave det af 1 æg 🙂  … Jeg er bare en sulten pige, der skal have god energi til træningen, også spiser jeg kun 3-4 gange om dagen som regel…

1-2 personer (8 små pandekager) 
2 æg (deles i æggehvider og æggeblommer)
3 spsk skyr
1 spsk havregryn
1 spsk vanille proteinpulver
Smør til stegning

Først deler du æggene i æggehvider og æggeblommer.
Pisk æggehviderne med en håndmixer i en skål.
Rør forsigtigt æggeblommer, skyr, vanillepulver og havregryn i så dejen bliver mindre luftig.
Steg pandekagerne i smør på panden – jeg lavede 8 små pandekager. Steg ved middel varme…
Vend forsigtigt pandekagerne når de er klar..
Server med frisk frugt, bær, skyr, nødder eller noget ligende.

Jeg spiste dem med frosne hindbær, gojibær, mandler og fint hjertekrymmel (overhovedet ikke sundt, men det var også mest som pynt, spiste lidt udenom 🙂 )

Hilsen Maya! <3
tumblr_lnlzjflL5c1qfly3po1_500_large

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.