Proteinpandekager med et twist af chokolade

Skærmbillede 2013-08-25 kl. 13.26.24

Det er søndag og det betyder ekstra selvforkælelse hvis du spørger mig!  Dagens træning var overstået og jeg var en virkelig sulten pige…  Min yndlingsfrokost for tiden er proteinpandekager,så det nyder jeg inden jeg skal starte i praktik på tirsdag, så bliver der ikke noget af den slags, synes jeg ikke er så lækkert i madpakken! 🙂  …   Jeg ved godt at der er mange opskrifter herinde i forvejen på proteinpandekager, men sådan er det bare…. Der er mange variationer, og I skal kende dem alle! 🙂  …

Til 1 -2 personer – 8 små pandekager
2 æg (skal deles i æggehvider og æggeblommer)
1 spsk skyr
1 spsk havregryn
2 stor spsk chokolade proteinpulver
1 stykke god mørk chokolade over 70 %
smør til stegning

Først deler du æggene i æggehvider og æggeblommer.
Pisk æggehviderne med en håndmixer i en skål.
Rør forsigtigt æggeblommer, skyr, proteinpulver, hakket chokolade og havregryn i.
(skal bare lige vendes forsigtigt i)
Steg pandekagerne i smør på panden – jeg lavede 8 små pandekager.
Steg ved SVAG varme.
Vend forsigtigt pandekagerne når de er klar..
Server med frisk frugt, bær, skyr, nødder eller noget ligende.

Jeg servede disse med honning melon, lidt grønne vindruer, mandler, goji bær og 1 stykke mørk chokolade.   Mums…

Hvad er din yndlings opskrift når du laver proteinpandekager?
Hilsen Maya! <3

 

2 Comments
  1. Hej Samantha 🙂
   Der er rigtig mange variationer af pandekager, for jeg ELSKER dem 🙂
   Prøv dem 🙂 ..
   Velbekomme, tak fordi du vil læse med 🙂
   hilsen Maya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.