England – Here I come!

Skærmbillede 2013-09-30 kl. 10.11.31

Juhuuu – flybiletter til England er bestilt… Jeg har bestilt ved Ryanair og kom af med under 1000 kr for tur/retur og bagage, biletterne var ellers lidt billigere for en uge siden, men turde ikke vente længere for, at se om prisen faldt igen.  Jeg skal over og besøge S. og det glæder jeg mig helt helt helt vildt meget til… Planen er,  at vi skal mødes i London fredag aften og finde et hotel vi kan sove på om natten, lørdag  har vi så en hel dag i london hvor vi skal lege turister og shoppe. Jeg tænker, at jeg gerne vil se London Eye og Big Ben – og derudover må Nike store  være et besøg værd, hvis vi kan finde den?
 Når vi ikke orker mere så tager vi en bus til Southampton, hvor han bor nu.   I Southampton skal jeg så være helt indtil torsdag, hvor jeg skal hjem igen.  Han skal desværre lidt i skole imens,  at jeg er der.  Så derfor har jeg  lidt tid på egen hånd hvor jeg kan se mig omkring i southampton; besøge Starbucks, shoppe, lede efter gode restauranter,  løbe en tur, hygge med bloglæsning og skrive et par indlæg til min egen blog.
Ugen skal gå med afslapning og hygge, lige hvad jeg har brug for efter 10 hårde uger i praktik og en eksamen!  🙂   – Selvom praktikken er spændende, så glæder jeg mig også lidt til at det er overstået. 

Jeg skal afsted 1 november, så der er lige en måneds tid til endnu…  Da jeg aldrig har været i England så ville jeg egentligt bare høre om nogen af jer har været i London eller South Hampton – og som kan komme med nogle forslag til hvad vi skal se mens vi er der:)

Hvad skal jeg se mens jeg er I London?
Hvd skal jeg lave i Southampton ?

Hilsen Maya <3 
chrissargent270320074

10 Comments
 1. Jeg har boet i London i nogle måneder, så vil da gerne give dig et par tips. For det første ligger Nike butikken i den vestlige ende af Oxfordstreet, og er klart et besøg værd.

  Er du vild med tøj skal du besøge:
  Notting Hill for fantastisk Vintage: Om lørdagen har de et fantastisk vintagetøjmarked, hvor man kan finde vintage mulberry og andet lækkerness. Der ud over er bydelen super hyggelig

  På Bricklane i den østlige del af London er der også en del vintagebutikker, og så har de modestuderende fra Central Saint Martin en butik hvor de sælger deres kreationer. Der kan man altså købe tøj fra fremtidens Stella McCartney, John Galliano eller McQueen.

  Og så er der Oxfordstreet og Regentstreet selvfølgelig med fantastisk shopping. Jeg er selv vild med Topshop (4 ETAGER!!!), Miss Selfridge, Urban Outfitters, River Island og Forever21. 🙂

  Vil du også have lidt kultur oveni hatten må du ikke snyde dig selv for Carnabystreet – arnestedet for 60’ernes swinging London. 🙂

  Kulturelt set er jeg også vild med området Camden, som tidligere har været et meget punket område (Amy Winehouse kom også derfra). I dag er der rigtig hyggeligt med et kæmpe marked med boder med alt muligt forskelligt – også spændende mad.

  Der findes mange flere fantastiske steder i London, men her var da lige et par stykker at besøge. Nu skriver du også at du skal derover i Starten af November, og det er faktisk der hvor de plejer at tænde julelysene på Oxfordstreet og Regentstreet. Det er en fantastisk begivenhed, som sendes ud på TV til hele Storbritanien, hvor kendisser kommer ud og underholder og tænder lysene. Det må du ikke gå glip af, hvis det er i den uge, hvor du er der. 🙂

  1. Hvor er du sød Johanne – Tusinde tak!! 🙂 <3
   Vi har jo kun 1-2 dage i london, så jeg ved ikke hvor meget vi kan nå 🙂
   Men tusinde tak for din fine beskrivelse 😀 Vil læse og undersøge det nærmere! <3

 2. Hej Trine 🙂
  Tak for tippet.
  Det er ikke første gang at jeg hører om Primark – det skulle være ret billigt også, ik? 🙂
  Tusinde tak 🙂
  Glæder mig!!
  Hilsen Maya

 3. Tag ind og se en musical! We will rock you eller mamma mia er fantastiske. Bestemt et must når man besøger London

  1. Hej Camilla 🙂
   Det kunne jeg også rigtig godt tænke mig.
   Det vil jeg undersøge nærmere 🙂 ..
   Ved du hvad biletterne koster? og om de er til at få fat i?
   Hilsen Maya!

 4. Jeg vil også anbefale primark, det er Så billigt og der er SÅ meget – var der i januar med 2 veninder, og vi brugte 4 timer derinde 😉
  Derudover vil jeg anbefale the lion King musical, det er den bedste musical jeg nogensinde har set, og har da været i London 5 gange og set musicals hver gang 😉

  1. Hej Jannie 🙂 …
   Jeg tror at jeg skal et besøg i Primark – så er spørgsmålet bare om vi kan finde den 🙂 …
   4 timer!! Wow! 😀

   Det er umiddelbart også den jeg rigtig godt kunne tænke mig at se 🙂
   Er der en hjemmeside hvor man kan se hvornår de forskellige musicals går? 🙂
   Håber du nyder weekenden.
   Hilsen Maya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.