Vinderen af min Bodystore Giveaway

Screenshot 2014-02-07 12.20.58

TUSINDE TUSINDE tak for jeres deltagelse i bloggens første giveaway.  Jeg var så heldig at lave denne skønne giveaway i samarbejde med Bodystore.dk – hvor man kunne vinde proteinpulver og andre lækkerier.
Jeg er fuldstændig overvældet af at 230 skønne mennesker har deltaget. Jeg lover at der kommer flere give-aways i fremtiden.
Jeg har læst ALLE jeres kommentarer og det har været skønt at læse jeres gode og forskellige begrundelser for hvorfor at I træner..

Da jeg skulle finde ud af hvem der skulle vinde, så havde jeg først tænkt at lave en traditionel “navnene i en hat”-udtrækning, men hvis jeg skulle det så ville det nok tage det meste af eftermiddagen.  Det har hele tiden været meningen at det skulle være en traditionel udtrækning og derfor har jeg taget brug af en mere teknisk “navnene-i-en-hat-metode” nemlig en internet baseret metode.  Computeren har udtrukket kommentar nummer 214 – som er Julie..
Tillykke til Julie – Du modtager en email fra mig.
Tak fordi I deltog.
Screenshot 2014-02-07 12.09.54

GOD WEEKEND!!
Knus Maya <3
Screenshot 2014-02-07 12.17.27

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.