Mayadroem ~ Bananpandekage på den nemme måde

2014-03-09 13.49.56

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker proteinpandekager, det tror jeg også at de fleste af jer ved. Det er dog længe siden at der har været en opskrift på bloggen, så den får I i dag. Det er lidt svært med opskrifter på proteinpandekager fordi det meget let bare bliver lavet på slum.  Jeg synes det er tidskrævende at stå og lave mange små,og nogen gange mere besværligt. Derfor laver jeg tit bare én stor, man skal selvfølgelig passe lidt ekstra på når man vender – Tålmodighed og en god pande er vejen frem 🙂  … Denne opskrift fungerer rigtig godt for mig, men bananpandekager er ikke min opfindelse 🙂 …

Pandekage til en sulten pige 
2 æg
1 moden banan
1 stor spsk glutenfri havregryn
2 spsk Vanille Protein pulver
Smør til stegning
Evt. skyr og topping

Blend æg og banan (evt. i en minihakker)
Tilsæt havregryn og proteinpulver og kør lidt videre.
Smelt smørret på en varm pande og skru ned.
Kom hele masse på panden.
Hav tålmodighed og forsøg først at vende når den er “tør” ovenpå.
Lad den bage på den modsatte side
Spis den varm med skyr/nødder/frisk frugt eller bær.
Mums.

Hvad er din favorit proteinpandekage opskrift? 
Spiser du ofte pandekager som disse? 

Knus M <3

Ps. Ja, jeg tager ofte billeder ud af mit vindue – Mine naboer må synes at jeg er lidt skør:-) 
2014-03-09 13.49.48

4 Comments
 1. Super lækker pandekage, er nem at arbejde med ift. så mange andre. Jeg er en stor chokoladegris, så kom chokoladeproteinpulver i samt kakao, smagte alt for godt:-)

 2. Hej Maya. Super lækker opskrift. Jeg ville lige høre dig til, hvilket proteinpulver du bruger? Jeg er nemlig gluten intollerant, og jeg er meget usikker på, hvilket protein pulver jeg kan bestille hjem.

  Desuden vil jeg også høre, om du har nogle erfaringer med Bodylabs proteinbars – ved du, om de indeholder gluten?
  Kram fra Maria

  1. Hej Maria. Jeg er ikke allergisk overfor gluten eller glutenintollerant – så jeg er ikke helt opdateret på det emne. Jeg ved at purepharma har glutenfri proteinpulver.
   Jeg bruger fra linuspro 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.