Mayadroem ~ Jordbær milkshake goes healthy

2014-04-29 17.45.45

Nyder I vejret ? – Jeg elsker solskin. Jeg er født om sommeren og jeg er helt sikkert et sommerbarn, som ikke kan få nok af solens stråler. Jeg har brugt hele eftermiddagen i haven med lektier, Iform læsning og solbadning – Så dejligt.  I eftermiddags lavede jeg mig denne forfriskende jordbærmilkshake eller “smoothie” om man vil.  Ville lige dele opskriften med jer.

Et stort glas
10-15 jordbær (halvdelen frosne og halv friske jordbær)
(Hvis du kun bruger friske så kom evt. isterninger i)
1 spsk vanille protein pulver – eller 1/2 tsk vanillesukker
1 spsk skyr
0,5-1dl skummetmælk

Blende, blende, blende…  🙂
Kom det I et fint glas , pynt med jorbær og frysetørrede hindbær og server med sugerør.

Nyd vejret!
Knus M.
2014-04-29 17.46.16

3 Comments
  1. Jeg kunne godt tænke mig at vinde Questbar Cookies and cream, fordi at de ser vildt lækre ud! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.