Mayadroem ~ Maj udfordring: Klar til sommer 2014

sommer2013

 Vi skriver nu maj på kalenderen og det betyder, at der er præcis én måned til at det er officielt sommer.  Jeg skrev for noget tid siden indlægget omkring mine tanker om “sommerform og bikinikroppen” , hvor jeg egentligt skrev at jeg ikke direkte går på “sommerkur” og ligende, men at jeg ubevidst levede sundere fordi jeg havde lyst til det når sommeren nærmede sig.

Bloggers delight fitness bloggere har forresten lavet et tag på instagram #FitBD, hvor vi vil dele vores billeder – som skal forståes som et fitness fællesskab for os og vores læser..
Vi har derudover også aftalt at vi vil køre de samme challenges på vores blogs, hvis man har lyst til det.  Maj udfordringen lyder på “projekt sommerform” og hvad det så betyder for den enkelte blogger har vi derved muligheden for selv at tydeliggøre på vores blogs.

Jeg er hoppet med på denne challenge da jeg netop havde besluttet at jeg ville stramme lidt op her i maj måned, da jeg har spist lidt for meget chokolade, peanutbutter og bland selv slik og lidt for meget god mad på det sidste.
Der er INGEN regler i denne challenge, man kan gøre hvad man vil.  Jeg vil bare vise jer hvad jeg gør og dette er ikke en guide til at tabe 5 kg på 4 uger, men bare inspiration også kan I bruge af hvad i har lyst 🙂 …

Siden sommeren 2013 er der sket en del med min krop, jeg har taget en del muskelmasse på og tabt lidt fedt – men min vægt er nogenlunde den samme, måske + 1-2 kilo.   Selvom min bikinikrop sidste år ser glimrende ud, hvis jeg selv skal sige det i dag, så er der alligevel ting jeg ønsker skal være anderledes. Jeg har nemlig kæmpet hele vinteren for at opbygge muskelmasse og jeg ønsker at de skal se dagens lys lidt mere.
Vi har vel alle ønsket om at hoppe i bikinien og virkelig være tilfreds? .. Jeg er overordnet set glad for min krop, mere end de fleste tror jeg.  Jeg føler at jeg er noget langt i forhold til, hvordan jeg ser på min egen krop.   Vi har alle ting vi gerne vil ændre, men for mig handler det i den grad også om hvordan jeg FØLER det i min krop og hvordan min krop HAR det.  Det handler om SUNDHED, om at være glad og om at have det godt. Det vil jeg gerne slå fast, men I kender jo også min holdning! 🙂

Jeg har altså besluttet mig for at give den lidt ekstra gas her i maj når mit halv marathon i morgen er overstået.  I forbindelse med løbet tænker jeg nemlig meget på at få depoterne fyldt godt op med kulhydrater og efter løbet skal jeg forkæles med lige præcis dét som jeg har lyst til!!

I forbindelse med mit “klar til sommer 2014 projekt” har jeg valgt, at starte ved Altid-slank igen fra den 6. maj – fordi jeg ved at hun kan hjælpe mig i mål. Gitte er så dygtig og det har betydet meget for mig at være i hænderne på en så dygtig diætist.  Jeg har bare brug for at komme “helt i mål” om at få den krop jeg drømmer om, for det er realistisk og jeg er utrolig tæt på.    Jeg har stadig meget at lære om min krop og alt hvad Gitte siger giver mening for mig.  Derfor bliver min Maj-challenge også afhængig af de principper som Gitte og jeg bliver enige om at jeg skal leve efter.  Jeg har ikke behov for en streng kostplan, men bare lidt flere principper at leve efter.  Jeg føler at jeg har en rigtig god relation med Gitte og hun ser ikke bare på min kost, men på mig – som et helt menneske. Vi taler om de ting som betyder noget, de ting jeg ikke vil undvære og hvordan jeg generelt har det.  Jeg er nysgerrig på at vide mere om min krop og mit sidste forløb med Gitte var så utrolig givende at jeg har lyst til endnu et.   Dette forløb bliver kortere end sidst da jeg jo har lært Gittes grundlæggende principper og lært at leve efter dem. I stedet vil vi gå kost og træningen igennem og se hvordan og hvorledes vi kan optimere således at jeg opnår mine mål.

Er i med på challenge “Klar til sommer 2014”? 
Hvad er dine tanker om “bikinikrop og sommerform”? 
Hvordan har du det med dig selv i bikini? 

Knus M. <3

3 Comments
 1. Hej Maya
  Spændende med det nye fællesskab og de månedlige udfordringer. Jeg vil helt sikkert følge med i dit projekt her i maj 🙂 Jeg har det okay i min bikini. Har accepteret, at jeg har den krop, som jeg nu en gang har. Det er rart at være kommet der til! Når det så er sagt, så vil jeg alligevel gerne strammes lidt op og tabe noget fedt, men jeg har ikke travlt, og tager det stille og roligt 🙂

  Kh. Anita
  http://www.anitalorenzen.dk – en blog om løb og vægttab

  1. Hej Cecilie 🙂
   Du kan se priser på hendes hjemmeside – det kommer an på hvilket forløb du ønsker.

   Hilsen Maya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.