Mayadroem ~ Klassiske kokosmakroner

kokosmakroner

Jeg elsker kokos – og disse små kokostoppe er ikke en undtagelse.  Det er ikke mig der har opfundet den dybe tallerken med denne opskrift, den kommer fra min mors opskriftshæfte.  De er super lækre og de er meget nemme og hurtige at lave med kun 4 ingredienser.  Hvis man har lyst til at lave dem mere luksus agtige kan man beklæde undersiden med mørk chokolade, ved at smelte det over vandbad og lade det størkne.  Denne opskrift er ikke en af de sunde, men lidt forkælelse skal der være plads til, hvis I spørger mig.  Jeg er på Fanø og besøge min mor & far og derfor ville jeg forkæle dem med disse 🙂  …

Kokostoppe 
(20stk)
200 g kokosmel
50 smeltet margarine
100 g sukker
2 æg

Rør sukker og æg grundigt sammen.
Smelt margarinen i en gryde eller i mikroovnen.
Tilsæt margarine og kokosmel
Rør massen grundigt sammen
Brug en ske til at lave 20 lige store toppe på en bageplade med papir.
Brug fingrene til at forme dem som toppe.
Bag dem nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min
(Obs. Bagetider er altid vejledende)
Lad dem køle af og overtræk dem evt. med chokolade.
MUMS…

Knus M.
2014-08-09 12.59.54

2 Comments
 1. De ser rigtig gode ud – kan også laves med kun 2 ingredienser, hvilket jeg altid gør: 1 dåse kondenseret mælk og 300 gram kokosmel (1 pose) 🙂

  1. Hej Sofie 🙂
   Tak for tippet.
   Det er faktisk sådan jeg laver mine hjemmelavede bounty barer!
   Så kommer jeg massen på køl lidt – også former jeg dem og betrækker med mørk chokolade også på køl til chokoladen er størknet! 🙂
   MUMS.
   Knus M.

Leave a Reply

Your email address will not be published.