Morgenmands inspiration ~ Acai Skyr

2014-12-19 08.34.58

I går morges spiste jeg denne lækre portion Acai-skyr med lækker topping.   Jeg fejrede at jeg havde fået juleferie og derfor skulle jeg forkæles ekstra!
Acai bæret er kendt som “Super Foods”, som altså er et udtryk for at det er exceptionelt sundt. Acai vokser i Amazones Regnskov i Brassilien. Bæret er kendt for at være rigt på antioxidanter, vitaminer, mineraler og fedtsyrer.

AcaiAcai har flere forskellige produkter med Acai; fx. frysetørret pulver, juice og nu også skyr.  Juicen er appelsinsaft og Acai – og intet andet 🙂  …
Jeg er egentligt lidt i mod denne skyr-bølge, at hvis noget bare indeholder skyr så er det sundere end så meget andet og “krydderboller” bliver ikke sunde bare fordi de indeholder skyr.
Acai-skyr blev jeg dog positivt overrasket over, næringsindholdet er i orden og smagen er god, især fordi det har en mere syrlig smag.  Jeg synes mange andre skyr-varianter har tilbøjelighed til at være alt for søde.  Acai-skyr smagte helt anderledes og konsistensen var super lækker :)!

Jeg toppede den med flere forskellige ting, da det gør det endnu mere lækkert.   Jeg valgte mandler, chiafrø, tørret mango, tranebær, kokos, acai-pulver og lidt hakket mørk chokolade.  Mange synes måske at det er mange kalorier at komme ovenpå, men det er jo meget små mængder – og man skal jo også have energi til dagen! 🙂

Du kan læse mere om AcaiAcai: HER.
Skærmbillede-2014-09-27-16.24.49
2014-12-19 08.35.12 2014-12-19 08.36.29Produktet er modtaget til test. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.