Julepandekager (glutenfri)

2014-12-24 09.36.38

 Godmorgen – og glædelig jul! <3 Det er juleaften i aften og derfor betød det ekstra forkælelse her til morgen. Jeg lavede et par lækre julepandekager. De er sunde, men mætter godt.  Vi skal holde jul hjemme i år, ligesom vi plejer. Så jeg skal bare tulle rundt i min morgenkåbe og pynte juletræet om lidt.. Jeg er den yngste – så jeg har lov at opføre mig ekstra barnligt i dag!
Ville bare lige hurtigt dele opskriften med jer. Opskriften er til 1 person – og én stor pandekage, så kan I bare gange potionen op med så mange antal personer, som du vil lave til.  Den blev serveret på min mors fine gamle stel. Resten af året spiser vi af det blå blomst fra Royal Copenhagen, men til jul dette fine grønne stel. 🙂

Jule-pandekage
2 æg
1 banan
0,5 tsk kanel
Lidt appelsin saft
1 spsk (glutenfri) havregryn
Smør til stegning

Først moser du bananen med en gaffel i en skål.
Tilsæt æg og rør grundigt rundt.
Tilsæt kanel, havregryn og appelsinsaft.
Kom lidt smør på panden.
Fordel pandekagedejen på panden.
Steg ved middel varme.
Når den ser fast ud, kan du forsigtigt vende den.
Lad den stege tilsvarende på den anden side.
Server den med forskellig slags topping.
Fx. nødder, mandariner, chokolade, tørret frugt eller skyr.

Glædelig Jul.
Skærmbillede-2014-09-27-16.24.49

2014-12-24 09.35.47

2 Comments
  1. Sikke en dejlig og nem opskrift på pandekager. Jeg havde ikke lyst til det store her til aften, så biksede lige en omgang af disse pandekager sammen, og spise med lidt skyr og frugt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.