Glutenfri nyheder fra Urtekram

Skærmbillede 2015-02-02 20.46.24

Jeg har fået tilsendt disse lækre glutenfri nyheder fra Urtekram.  Jeg ved at der er mange med gluten-sarte maver der læser med – og derfor tænkte jeg lige at jeg ville dele nyheden med jer.  Jeg har ikke selv glutenallergi, men jeg er bevidst om at jeg ikke kan tolerer en stor mængde gluten.   For ca. 1 år siden levede jeg helt glutenfrit, hvilket var utrolig spændende at se hvordan min krop reagerede.

Jeg tror dog på at mange mennesker kan have stor gavn af at begrænse indtaget af gluten i hverdagen. Fordi at gluten for mange giver fordøjelsesproblemer.

Disse nyheder indebærer blandt andet pasta, müsli, cornflakes, grød-blanding og forskellige brød og mel-blandinger og kan købes i større supermarkeder.   Jeg synes virkelig der har manglet produkter som disse, da glutenfrit brød er noget af det sværeste at få succes med.

Jeg har kun hørt godt om produkterne og glæder mig til selv at bage løs.  Desuden er jeg helt vild med den lilla indpakning, de fik lov at stå fremme herhjemme i mange dage.

Har du erfaring med at leve glutenfrit? 
Skærmbillede-2014-09-27-16.24.49
Produkterne er modtaget med henblik på test. 

5 Comments
  1. De burde kunne købes i alle større supermarkeder Føtex, superbrugsen mm.
   Hvis de ikke er på hylderne endnu – så er de på trapperne 🙂
   Prisniveauet er ca. det samme som Urtekrams andre glutenfri varianter 🙂
   Hilsen Maya.

 1. skal starte glutenfrit liv i morgen pga for lavt stofskifte. Ingen gluten, mælk/ost, frugt, sukker. Det blivet en prøvelse. Heldigvis findes der mange glutenfrie alterertiver efterhånden!

  1. Hej Sarah.
   Held og lykke med projektet 🙂
   Det er heldigvis meget nemmere at leve glutenfrit nu, end hvis man ser 3 år tilbage.
   Kh. Maya

 2. Hej, hvordan har din krop reageret efter du har levet uden gluten? Jeg har selv levet uden kulhydrater den sidste måneds tid, men vil gerne vænne min krop til at få kulhydrater igen, fordi jeg blev rigtig syg den anden dag da jeg fik en portion pasta.. Overvejer lidt bare at gå over til at leve glutenfrit, men vil gerne høre din erfaring om det? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.