Castus Sport – God energi efter træning

2015-04-23 16.19.12

Castus har netop lanceret en sportslinje af deres populære frugtbarer kaldet Castus Sport. Sports linjen er udviklet i samarbejde med diætister fra Team Danmark og har et forbedret næringsindhold. Castus Sport er naturens energi til din træning, eller som en god snack på farten.  Castus sport findes i 3 smagsvarianter: Granatæble + Hindbær, Banan + kakao og Lime + chili.  Jeg synes det er nogle utrolig spændende og lækre smags kombinationer, som alle smager godt.

Fælles for alle barerne er at de er uden tilsat sukker og kun indeholder det naturlige frugtsukker. De har et højt fiberindhold og er uden konserverings midler. De er selvfølgelig gluten og laktose fri.  Castus Sport er pakket i enkeltvis, således at du let kan have en med i tasken. En bar indeholder ca. 80 kcal – altså mindre end en banan – men i min optik noget mere interessant!
Min personlige favorit er med “banan/kakao”, som består af banan, dadler, kakao, kakaonibs, olie og vand. Den minder altså meget om “dadelkugler”, men er meget nemmere at have med på farten.  Jeg spiser den efter træning sammen med lidt protein,  for at få fyldt op med kulhydrater efter en hård træning,  eller som en snack når jeg er i skole.  Jeg er sikker  på at barerne både hitter hos børn og voksne.   På deres side findes en masse inspiration og lækre opskrifter: her.   De kommer i butikkerne i de kommende uge -og hvis du er heldig kan du allerede finde dem nu i dit supermarked.  🙂
Maya2015-04-23 16.27.13

2015-04-23 16.21.11

Sponsoreret indlæg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.