How to get a bikini body: Put a bikini on your body

bikini3Bikini1
 GrønPink // Hvid  // Blå  //  Stribet //Lilla // Hvid  // Lilla 

Hvordan får man så en bikini-krop? – Man tager en bikini på.   Det kunne fx. være én af disse fine bikinier.  Sommeren nærmer sig – og inden du ser dig om, så er alle de fine bikinier udsolgt. Det kan godt være at det lige nu er lidt for koldt til solbadning, men jeg har aftalt med sommeren at den kommer snart.  I år skal jeg 14 dage til Kroatien med min kæreste – og det kræver selvfølgelig en ny bikini eller 2.   Jeg har klikket den stribede og den mønstrede lilla hjem fra Lanaii bikini. Jeg elsker at de er lidt “cheeky” og fremhæver squat numsen på bedste vis.   Jeg har også forelsket mig i de fine “basis” bikinier fra Asos i forskellige farver, især den hvide ville være perfekt på min solbrune krop.   Jeg ved ikke helt, hvor mange bikinier man har brug for.  Jeg plejer at købe 1-2 nye hver sommer, så jeg har også et par stykker i skabet der også kan komme med. Jeg elsker sol og sommer  – og jeg glæder mig til at dase ved vandet og lave ingenting.  Sidste år var sommeren jo også helt fantastisk, så jeg håber at jeg også kan lufte bikinien når jeg kommer hjem til Aarhus.   Jeg er virkelig en vandhund – og når jeg er på stranden skal jeg mindst 10 x i vandet.
Hviken bikini kan du bedst lide? 
Skal du på sommerferie? 
Maya

2 Comments
  1. Den hvide nederst er jo super fin! Den må jeg lige have kigget lidt nærmere på 🙂

    Jeg skal desværre ikke ud og rejse i år, da min sommerferie er fyldt op med praktik og eksamener. Jeg tager dog en uge i sommerhus med min kæreste i slutningen af august, og så kan man jo håbe at vejret bliver til et par ture på stranden 🙂

    1. Ja helt vildt fin 🙂 -Især hvis man er lidt brun!
      Det lyder da også hyggeligt, så må vi håbe at vejret bliver godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.