Banankage uden gluten og sukker

banankage
3 modne bananer (300 g)
150 g dadler
3 æg
1 spsk fiberHUSK
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk vanillepulver
30 g fuldkorns rismel
30 g mandelmel
35 g majsmel
50-100 g mørk chokolade af god kvalitet til at komme i + overtræk.
Pynt: kokosflager, kokosmel nødder eller andet.

Blend bananer, dadler og æg. (Evt. i en minihakker)
Kom det over i en skål.
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør grundigt.
Tilsæt hakket chokolade
Kom massen i en form med bagepapir ca. 20-30cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
(Bagetider er altid vejledende)
Overtræk med smeltet mørk chokolade
Drys med kokosmel/flager eller andet.
Lad chokoladen størkne (evt. i køleskab)  og skær den i små stykker.

Maya
banankage1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.