Morgenmadsinspiration: Smoothie bowle

11354910_10153337704211745_768496507_n

Godmorgen.  Jeg har sovet lidt længe i dag, det er som eksamenslæsningen ikke lokker mig ud af sengen. Jeg skal læse til eksamen de næste 14 dage, da jeg skal op i min modul 10 eksamen på sygeplejerskeuddannelsen.  Det er virkelig en svær eksamen, men den højste dumpe-procent på uddannelsen. Det bliver selvfølgelig ikke mig der tæller med i den statistik – men det siger noget om hvor svært det er, det som venter.  Eksamen kræver mit fulde fokus – og derfor kan det godt være at der ikke bliver blogget så meget, men jeg vil naturligvis prøve så godt jeg kan.  Det er meget afstressende for mig at blogge, så det er noget jeg prioriterer at få tid til  🙂 ..
Morgenen startede med en smoothiebowle – rigtig sommer agtigt.   Jeg laver dem næsten altid med en base af skyr, da det høje proteinindhold holder mig mæt længe.  Jeg blender det faktisk i en minihakker, da jeg synes den bedre kan håndtere de frosne bær, end min ellers meget gode blender.

Smoothiebowle
1,5-2 dl neutral skyr
1 dl frosne blåbær
1,5 dl frosne ananas stykker
1 banan
Evt. lidt vand så konsistensen bliver tyndere.
Blend, blend, blend.
Topping:  macadamia nødder, chia frø, goji bær, kokosflager og græskarkerner. 

Hav en dejlig dag! <3
Maya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.