Morgenmadsinspiration: Bananpandekager

11414438_10153342191516745_1572071453_n

Godmorgen 🙂 .. Lørdagen starter med bananpandekager, inden jeg forhåbentligt skal lokke mig selv ud på en løbetur, og derefter læse til eksamen! 🙂  ..  Hvor er det bare svært at sidde inde og læse, når vejret er så godt.   Nu kommer der “heldigvis” lidt køligere vejr..   Jeg er en sommerpige – jeg ElSKER sommer.  Resten af året savner jeg og længtes efter sommer – og når den først er her, så kan jeg slet ikke være indenfor.   Det er så skønt!
Startede dagen med denne store bananpandekage – jeg laver altid bare én, så går det hurtigere.  Jeg får faktisk også tit dette i hverdagene, da jeg ikke synes det tager særlig lang tid.  Vil ikke kalde dette for en opskrift, da den er meget basic 🙂

Bananpandekager
1 most banan
2 spsk havregryn
1 spsk vanille proteinpulver
2 æg.
Lidt vand.
Røres sammen – og steges på panden i lidt smør eller olie.
Topping: Danske jordbær og vandmelon, mums.

Hav en dejlig lørdag!
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.