Grov tærte med spinat, bacon & frisk basilikum

11992611_10153540542191745_1568423952_n
Fredag aften lavede jeg denne tærte til min kæreste og jeg. Den faldt naturligvis i god jord. Jeg tror faktisk ikke der er noget min mand ikke kan lide, så det er jo meget nemt 🙂 ..  Jeg bruger altid den samme tærtebund, da den er virkelig virkelig lækker.  Du kan selv bestemme om du vil bruge olie, smør eller margarine.

Tærtebund
3 dl grahamsmel
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
0,5 dl oliven olie
1 dl vand
0,5 tsk salt

Fyld
Et bundt forårsløg
2 alm. løg
1 rød peberfrugt
Spinat
3 æg
3 dl mælk
Revet ost
salt
peber
Bacon

Lav først bunden og fordel dejen i en tærteform.
Svits løg, forårsløg  og peberfrugt på panden.
Kom til sidst 2-3 store håndfulde spinat på panden.
Lad det stege et øjeblik.
Fordel grønsagerne på tærtebunden.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og hæld det udover tærten.
Drys med revet ost.
Bag i ovnen ved 200 grader ca. 25 minutter.
Drys med bacon og frisk basilikum.
Maya

2 Comments
  1. Hej Maya. Havde du ikke allergi overfor gluten???? 🙂 Eller har du bare fundet opskriften, uden selv at smage på tærten? 🙂

    1. Hej Annie. Nej jeg har ikke glutenallergi. Jeg troede det på et tidspunkt, og udelukkede gluten et pat måneder. Det er efterhånden et år siden 🙂
      Har ikke problemer med at spise gluten 🙂
      Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.