Efterårs suppe med kylling og grønsager

12021741_10153577940371745_739120341_n

Der var mange, som spurgte efter opskriften på denne lækre suppe, da jeg postede den på instagram. Nu er det efterår – og det betyder tid til varme supper og mange andre efterårsretter. Denne suppe indeholder en masse gode vitaminer – og proteiner. Derudover så smager den af noget – og giver varmen. Opskriften er ikke helt præcis, da det er så godt som jeg husker den.  Der var mad til 2 dage – til mig og min kæreste, husk at varme det godt igennem på dag 2 – og tilsæt ekstra vand. Portionen rækker i hvert fald til 4 personer. Håber i kan finde inspiration i opskriften 🙂 ..

Suppe med kylling og grønsager
900 g kylling i stykker
olie
2 store løg
2-3 tsk karry
2 tsk mexixo mix
1-2 tsk chiliflager
3 gulerødder
2 pastinakker
et bundt forårsløg
3 porrer
En bouillon med grønsagssmag
En halv dåse kokosmælk
vand
salt
peber

Svits kylling og løg i lidt olie.
Tilsæt krydderierne.
Tilsæt de skyllede og hakkede grønsager og rør rundt.
Tilsæt vand så det dækker plus lidt ekstra.
Lad det simre ca. 15 min.
Tilsæt til sidst kokosmælk og lad det simre yderligere 5 min.
Drys evt. med kokos og mandler – og server med hvide ris.

Maya

4 Comments
 1. Det er en virkelig god suppe det her Maya. Jeg lavede den på ingen tid her til aften og den smager bare helt vildt godt! Jeg brugte en pose frosne grøntsager som indeholdt lige præcis de grøntsager du havde brugt, så det var vireklig super nemt og enormt velsmagende. Og så er der også en stor portion til i morgen!

  1. Hej Kirstine 🙂 – hvor dejligt at høre!
   Hvilken pose var det? Det var da dejlig nemt 🙂 Mums, det er lige hvad man har lyst til nu når kulden er ankommet.
   Godnat.
   Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.