Forkælelse hos 7mile.dk

12030955_10153579501136745_816291355_n12023166_10153579501181745_1147817357_n

Da jeg havde fri fra praktik i dag stod den på en “Maya-dag”.  I dag var til  frisør hos 7mile, hvor søde Lalani gav mit hår kærlighed og en klipning. Det er altid ren forkælelse,  at være i stolen hos Lalani med lækre snacks, fodbad og ekstra hovedbundsmassage. Derudover har hun sin sallon som en del af sit eget hjem, og man er altid den eneste kunde i stolen hvilket gør det så meget mere wellness agtigt.  Det betyder så meget at man er tryg ved frisøren og at resultatet kan leve op til ens forventinger. Jeg fik klippet de slidte spidse og 2 forskellige reflekser, det er så naturligt og fint.  Jeg er virkelig glad for resultatet.  Det er 3. gang at hun fixer mit hår – og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Hun er så sød og altid meget nærværende. I dag havde jeg en lille buket med til hende – for når hun forkæler mig så meget, så må man gerne give lidt tilbage. tDu kan læse mere og booke tid: her eller følge med på instagram @7mile.dk.Jeg håber at I har haft en god dag – og husker dage, hvor i forkæler jer selv lidt ekstra. Maya

6 Comments
  1. Tak søde Amanda! 🙂
   Hun er SÅ dygtig. Det trængte virkelig også 🙂 .. Jaaa, det er så skønt at forkæle sig selv lidt. Købte også en lækker hårkur, så må jeg huske at lave lidt hjemme-wellness;)
   Kh. Maya

 1. Flot hår Er det et sponsoreret indlæg, eller får du gratis klipning hos hende? Jeg tænker bare, at hår ikke er dit normale emne på bloggen

  1. Ville bare gerne dele det fine resultat 🙂 – Og det har jeg faktisk gjort alle 3. gange jeg har været der.
   Og der har også tidligere været indlæg der handlede om både skønhed, massage, wellness 🙂
   Så det synes jeg passer fint ind 🙂 ..

   1. Okay, jeg tænkte bare mere i retningen af, om du selv har taget kontakten til hende og betalt for det? For det fremgår nemlig ikke rigtigt om det er sponsoreret Så jeg var lidt nysgerrig, for jeg gider ikke booke tid hos en frisør som bliver anbefalet pga sponsorat hvis du forstå

    1. Jeg har selv booket og betalt. Hvis et indlæg er sponsoreret, så fremgår det altid tydeligt.
     Jeg tipper om en god frisør – det må man jo sådan set gerne gøre på eget intiativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.