Lunch inspiration

12041941_10153582522156745_814827630_n
Så er det weekend, min weekend er dog lidt anderledes da jeg møder ind i weekendvagt kl. 15.30 – og skal arbejde både fredag, lørdag og søndag-aften! Jeg eeeelsker at være på børneafdelingen, jeg føler virkelig at det job passer perfekt til mig. Gud hvor jeg håber at de lige står og mangler en sygeplejerske, når jeg er færdiguddannet til sommer.
Frokosten i dag stod på lækre fiskefrikadeller med torsk, fra fiskehandleren. Rugbrødet er det, som hedder aktiv proteinrugbrød – har i smagt det? Det er så lækkert svampet, og holder sig frisk mange dage.  Jeg er faktisk ikke så vild med rugbrød, men dette er mega godt, så det har jeg også med i madpakken.  Fik bare en simpel salat til med agurk, figner, og hindbær.  Super simpel frokost – men utrolig sund og mættende.  Nu er jeg klar til at tage afsted på arbejde om lidt.  Håber at i får en skøn weekend.  🙂
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.