Morgenmadsinspiration

12272757_10153671763646745_525231620_n

Jeg er blevet helt vild med en frisk morgenmad med bær.  Jeg vil ikke kalde det her for en egentligt opskrift, men bare lidt inspiration. Jeg synes det bliver meget mere frisk og lækkert, når der ikke er skyr/yoghurt i.  Denne skål indeholder forskellige frosne bær:  Blårbær, hindbær og lidt jordbær.  Derudover er der 1 banan,  lidt vanilleprotein-pulver og vand.  Så blender jeg bare det hele sammen.Toppingen er her de sunde chia frø, granatæble kerner – og pecannødder.

Chiafrø: rig på kostfibre, antioxidanter, protein, kalk, omega 3 fedtsyrer.
Granatæblekerner: rig på antioxidanter, booster immunforsvaret, store mængder C-vitamin
Pecannødder:  Rige på umættede fedtsyrer, rige på fibre, god kilde til mineraler, store mængder E-vitamin.

Hvad spiser du til morgenmad?
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.