Sunde piger: Tine Grønnemark

12273090_10153850920748474_964472383_n
Mit navn er Tine Grønnemark. Jeg er 24 år gammel og bor i Århus. Til daglig læser jeg til sygeplejerske, arbejder med autistiske børn og træner en del. Jeg er netop lige blevet debutant-, Danmarks og Nordisk mester i bikinifitness – derudover skulle jeg have deltaget til VM, men måtte desværre trække mig fra konkurrencen én dag før grundet sygdom.

Hvordan vil du definere sundhed?
Sundhed handler for mig om at have det godt i krop og sjæl – både i forhold til at træne, men også at spise en pizza en tirsdag aften. For mig er det rigtig vigtigt at føle velvære i min egen krop, hvilket jeg især gør gennem min daglige træning og mine sunde kostvaner. Men jeg føler mig også sund, når jeg spiser tirsdagspizza med min kæreste og får bland selv slik med veninderne om lørdagen. Sundhed handler ikke om begrænsninger, men om en livsstil der fører livsglæde, energi og overskud med sig.
12270569_10153850920808474_1075364318_n

Hvilke sportsgrene dyrker du? – Og hvad får du ud af at træne?
Jeg ”dyrker” fitness og styrketræning. Som skrevet ovenfor får jeg en følelse af velvære, men også en følelse af tilfredsstillelse, god energi og overskud.

Hvordan spiser du typisk i løbet af en dag?
Morgenmad: Skyr med bær og musli
Mellemmåltid: æg, mandler og grøntsager
Frokost: kylling, grøntsager og riskiks
Mellemmåltid: kylling og grøntsager
Aftensmad: oksekød og grøntsager
Aftensnack: skyr/æg/proteinkager

Hvordan ser en normal træningsuge ud for dig ?
Mandag: ben med fokus på forlår
Tirsdag: ryg
Onsdag: glutes og skulder
Torsdag: hvile
Fredag: arme
Lørdag: skulder/skulder
Søndag: hvile
Skærmbillede 2015-11-25 09.27.58

Har du nogen mål med din træning nu – og på længere sigt?
Lige nu handler det om for mig at finde tilbage til hverdagen efter en lang konkurrencediæt, hvor jeg beholder mine sunde rutiner. Jeg holder pause med konkurrencerne i et års tid eller to, måske endda mere. På sigt må det være at bibeholde min glæde ved min styrketræning og blive ved med at forme min krop.
Skærmbillede 2015-11-25 09.27.45

Hvad motiverer dig til en sund livsstil?
Jeg lever denne livsstil, fordi det giver mig energi og fordi, jeg både kan se og mærke, hvilke fordele det har for min krop og mit sind at leve sundt.

Har du opbakning fra dine omgivelser til dit sunde liv?
Jeg har masser af opbakning både fra min kæreste, som er bodybuilder og personlig træner, hvorfor han selvfølgelig er meget inde i denne verden, men ligeså vel fra min familie og veninder, der accepterer mine valg og fravalg.
Skærmbillede 2015-11-25 09.27.26

Hvorfor vil du gerne fremstå som et sundt forbillede på www.mayadroem.dk?
Jeg bliver meget smigret over, når nogle finder mig inspirerende og motiverende. Det er vigtigt for mig, at nå ud til folk at man skal træne af lyst og ikke mindst for sin egen skyld – gør det for din krop og dit sind.

Instagram: tinegronnemark
Blog: www.tinegronnemark.dk
12278039_10153850920738474_871051925_n-2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.