Sunde piger: Lisbeth Østergaard

unnamed-1

Hvordan vil du definere sundhed?
Sundhed for mig handler om balance. For lidt sundhed er ikke godt og for meget er heller ikke godt. Jeg kader kure og kostplaner for der er så meget du skal spise og gøre og endnu mere du ikke må. Sundhed handler for mig om at bruge knoppen og på den måde skabe plads til det hele. For selvfølgelig skal der vare plads til kage og chokolade, bare ikke hver dag.

Hvilke sportsgrene dyrker du? – Og hvad får du ud af at træne?
Jeg går ikke til nogen decideret sportsgren, som badminton hver torsdag og torsdag. Det ville jeg ikke kunne få til at hænge sammen med kæreste og barn Jeg går i fitness og træner. Her bliver det både til spinning, crossfit, vægtløftning og cardio. Alt efter om jeg har et bestemt mål, eller om jeg bare træner efter mit humør.
Det gør mig glad i låget at træne, her får jeg virkelig tømt hovedet. Jeg er aldrig gået fra en træning og tænkt ‘ Øv, jeg skulle ikke ha taget af sted i dag’. Men hvis jeg ikke kommer af sted, så tænker jeg ofte ‘Øv, jeg skulle ha prioriteret at tage af sted’

Hvordan spiser du typisk i løbet af en dag?
Morgenmad: Den kalssiske – skyr med bær og musli, eller grød der har stået i køleren natten over.
Mellemmåltid: banan og mandler. Jeg kan også godt finde på at nappe en nupo drik. Dem har jeg af og til i køleren.
Frokost: Altså lige for tiden går jeg hjemme, da jeg er på barsel. Og jeg skal da lige hilse og sige, at man bliver ikke tyk af at være gravid i forhold til at være hjemme på barsel. Køleskabet er i nærheden HELE tiden. Men til frokost kan det være alt fra rester fra aftenmåltidet dagen før, salat, rugbrød eller hvad der nu lige er i køleskabet
Mellemmåltid: Måske en ‘sund’ muffin, nogle grove kiks eller et par gulerødder.
Aftensmad: Vi spiser generelt ok sundt herhjemme igår stod den på kyllinge frikadeller og salat af spidskål, guler0d, græskarkerner, granatæble og appelsin. Son regel kød og salat.
Aftensnack: uhhhh den er straks mere slem. Mørk chokolade, en is,  stærke bolcher eller lakridser. Jeg elsker ALT sødt
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.54.59
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.55.22
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.56.07

Hvordan ser en normal træningsuge ud for dig ?
Der er ikke 2 uger der er ens.Men jeg har lige været igennem et 100 dages forløb i fitness dk hvor jeg trænede 2-4 gange om ugen. Og det tænker jeg at jeg bliver ved med, alt efter hvordan det passer ind med familien. Min kæreste elsker også at træne, og vi vil begge gerne af sted i centeret, og før vi fik barn var vi der altid sammen Det er lidt mere svært nu, men sådan er det bare. Vi forstår heldigvis hinanden.
1430-lisbeth-oestergaard-det-slider-paa-kroppen
Foto: Femina. 

Har du nogen mål med din træning nu – og på længere sigt?
På de her 100 gade jeg lige har været igennem hos Fitness Dk, var målet at blive stærkere og smide graviditetskiloene. Det er lykkedes. Jeg ville gerne ha dødløftet 100 kilo, men mit ene knæ drillede, så vi måtte stoppe med at løfte tungt i en lang periode – men jeg skal nok nå det en dag.

Hvad motiverer dig til en sund livsstil?
Det gør dem jeg følger på instagram og facebook, min kæreste og mine veninder. Der er nogle sportsfreaks imellem..;-)

Har du opbakning fra dine omgivelser til dit sunde liv?
Ja i den grad. Folk bliver så glade når de kommer på besøg og man har lavet sunde snacks istedet for chips og slik.

Hvorfor vil du gerne fremstå som et sundt forbillede på www.mayadroem.dk?
Måske jeg kan være med til at inspirere, det ville være en ære..;-)

Instagram
Facebook

Lisbeth
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.51.48

2 Comments
  1. Hvor ser burgeren/bollen lækker ud – ikke mindst bollen i sig selv, som, det ligner, er med spinat eller broccoli. Er det mon muligt at få opskriften? 🙂

  2. Dejligt indlæg, har altid synes godt om Lisbeth 🙂
    Men hvor er der mange stavefejl! Det ville være dejligt hvis du læste korrektur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.