★Workout inspiration: Aim’n

aimn

★Cirkus: TightsBra  ★
★Tribe: Tights Bra ★
★ Morocco: Tights Bra  ★

Kender i det svenske mærke Aim’n?  Bag det står to svenske piger fra småland – som har fået stor succes med deres sportsmærke. Jeg er helt forelsket i disse fine tights. Faktisk ejer jeg allerede et par med sort og hvid, men jeg drømmer om et par mere! Deres tights er alle sammen den samme model, med forskelligt design. De er dejlig højtaljede og bliver siddende. hvor de skal.
Jeg vil rigtig gerne prøve deres fine sportsbh’er – det kunne være så fint at matche. Jeg følger mange svenske profiler på instagram, og mange træner i det fine tøj fra Aim’n.  Jeg har set en del træne udelukkende i tights + sports bh – det tror jeg aldrig jeg kunne få mig selv til i fitness centeret, kunne du? .. De piger har selvfølgelig også virkelig krop og kuløren til dét, det ser nu altså ret godt ud! 🙂  … Jeg ville bare lige tippe jer om dette fantastiske mærke, da mange ikke kender dét 🙂

Hvilket par kan du bedst lide?
Se et stort udvalg hos Nelly.com – og samtlige modeller på Aimn’s egen hjemmeside.
Maya
Skærmbillede 2016-01-03 17.06.03
Foto: Aim’n 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.