De lækreste proteinpandekager med skyr-mums!

12509120_906305542809603_1740764925301507601_n
Søndagen startede med træning sammen med Johanne (Nutidensmor) i Fitnessworld. Det er lidt nyt for hende med styrketræning, så jeg nyder at hjælpe hende lidt i gang. Jeg kan virkelig godt forstå, hvis det for nogen er lidt en stor mundfuld at starte i et fitnesscenter – og med alle de øvelser, maskiner osv. Så er det godt nok at alliere sig med en ven! 🙂  – Men det var i hvert fald en hyggelig og hård træning.  Eftermiddagen har stået på oprydning af klædeskabet, så røde kors bliver glade.  Her i eftermiddag ville min kæreste og jeg lave noget lækkert – men sundt!  Det blev disse lækre proteinpandekager med en skyr topping. Jeg har kun en cirka opskrift, da jeg egentligt ik havde planlagt at ligge dem på bloggen. De blev bare så svampede og lækre , så det er jeg nødt til.

Proteinpandekager 
(6 stk)
4 æg
1 banan
2 spsk hytteost
2 spsk havregryn
1 tsk kanel
0,5 tsk bagepulver
2 spsk vanilje protein pulver
Smør eller kokosolie til stegning.

“Skyr mums”
1,5 dl frosne bær (hindbær, brombær)
3 spsk skyr
1 tsk sødemiddel (isis)

★Blend ingredienserne.
Steg på panden – husk tålmodigheden! 🙂
★Spis med skyr-topping, som du blot blender sammen.
★ Topping: Morbær, mandler, gojibær
★ Så er der serveret.

Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.