Lunch inspiration – FISK!

12545829_10153783001096745_82181540_o

I dag kommer der igen lidt frokostinspiration. Denne kombination er også nem at have med i madpakken – og kræver ikke særlig meget forberedelsestid.   Min frokost består ofte af rugbrød, fordi det mætter godt.  Jeg er ikke så kulhydrat forskrækket, fordi jeg ved at det giver mig god energi til min træning om eftermiddagen. Derudover har fuldkorn en lang række sundhedsmæssige gevinster fx. at beskytte mod sygdomme.
Jeg er ikke særlig god til at få nok fisk, selvom jeg gerne ville spiste det mindst 3x om ugen. Det er uhyre sjældent at jeg laver fisk til aftensmad, men det skal jeg virkelig blive bedre til. Engang i mellem laver jeg fiskefrikadellerne selv – og dem får i snart en opskrift på. Disse er dog fra fiskemanden – og jeg ELSKER dem!!!  Jeg køber ofte fiskefrikadeller hos enten fiskebilen ved Føtex (Frederiks alle – tirsdag + fredag) – eller markedet på Ingerslev Plads (Onsdag + lørdag).  I en travl hverdag, må man altså gerne vælge de nemme løsninger engang i mellem synes jeg.  Man kan få dem med torsk eller laks – jeg foretrækker dem med Torsk.  Citron er uundværligt til fiskefrikadeller, hvis i spørger mig. Derudover synes jeg at lidt frisk persille eller basilikum er skønt til. Dertil er bare lidt “gnave-grønt” – og lidt blåbær til dessert. Det ligner meget min typiske frokost! 🙂  ..
Men stay tuned – for i næste uge kommer der en opskrift på nemme fiskefrikadeller med tun og torsk! MUMS.

Er du opmærksom på, at spise nok fisk?
Og hvad er et madpakke-hit hos jer?
Maya

1 Comment
  1. Jeg er også vild med fiskedeller! Min kæreste gider ikke spise dem, så laver dem tit til mig selv til frokost. Glæder mig til at se din opskrift på nogle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.