Verden er ikke altid så perfekt som vi ser den!

mayadroem

Indlægget er sponsoreret af Ford 

Som jeg har skrevet om før, så er verdenen ikke altid som den ser ud til på de sociale medier.  Med det rette filter kan man se både stærkere, smukkere og tyndere ud. Alt kan få et filter og på den måde blive sminket, så den viser virkeligheden på en helt anden måde.  Jeg er meget bevidst om, at billeder på instagram er et øjebliksbillede og små kvadrater af folks liv – og samtidig kan det være fremstillet på en måde, som ikke stemmer helt overens med virkeligheden  – men er det forkert?.
Jeg kender det jo fra mig selv – man vil jo gerne finde det filter, som får billedet til at tage sig bedst ud – og jeg går også op i både æstetik og flotte farver.  Jeg vil dog ikke få billederne til at lyve  – og de skal ikke være noget som de ikke er.

Jeg tror, at jeg har valgt at vise mit liv, hvor der er mere fokus på solsiden – end på den mørke side. Jeg lægger vægt på ting,  som er postive, motiverende, inspirerende og tiltider “perfekte”. Jeg lægger ikke så meget vægt på mine dårlige dage, manglende nattesøvn, købe-pizza, eller hverdagens diskussioner. Jeg er ikke perfekt;  Jeg er det sureste menneske, hvis jeg ikke har sovet.  Jeg elsker rugbrødsmadder med leverpostej.  Jeg formår altid  at komme for sent.. Jeg lader altid opvasken stå og gider ikke gå ned med skraldet.. Jeg kan ikke finde ud af, at tage bussen og komme af det rigtige sted..  Jeg afbryder altid samtaler og jeg snakker ofte lidt for meget om mig selv..
Jeg kan sagtens tage 20 billeder  – og kun udvælge 1 til instagram.  Jeg synes, at jeg er pænest i profil – og jeg vil helst ikke vise mine arme eller ben frem. Jeg er bevidst om selviscenesættelsen – for det er nærmest umuligt at undgå på de sociale medier. Instagram omfavner det perfekte og giver os muligheden for, at fremstå succesfulde og smukke.  Jeg mener ikke at det er  op til instagram,  at ændre sig  – men op til os at forstå at det ikke er virkeligheden vi ser. Virkeligheden er så meget mere end filtre kaldet “clarendon” og “Amaro”. Virkeligheden er jo perfekt, på sin helt egen måde.

Jeg vil rigtig gerne høre, om i er bevidste om at de sociale medier ikke er virkeligheden? Fremstår i selv “perfekte” på sociale medier? Hvad gør dig uperfekt?  .. Som i kan se i denne video lavet af Ford ser  hverdagen ikke altid ud, som den ser ud til på de sociale medier. Derfor vil jeg gerne bakke op om #perfektudenfilter, fordi jeg i den grad kender til de dage, hvor man bare er alt andet end perfekt.

Videoen er lavet af Ford

Så hvis du gerne vil være med til at vise virkeligheden og hverdagen som den også ser ud, så del dine hverdagsbilleder på instagram:  #perfektudenfilter.

Maya

2 Comments
  1. Hej Maya
    Jeg synes, det er skønt at du bringer emnet på banen. Mange bloggere viser kun dem selv fra en uopnåelig perfekt vinkel og så bliver det lidt svært, at relatere til dem. Både du og Anna Warrington er nogle af mine yndlings bloggere – netop fordi man ofte kan relatere til, de ting i blogger omkring 🙂 så tak for endnu et jordnært indlæg og super sejt gået – kan forestille mig, at det er lidt grænseoverskridende, ikke at bruge det sædvanlige ‘solskinsfilter’ i fortællingen om sig selv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.