Luksuriøs granola med gojibær og kokos

2016-02-11 13.25.52 2016-02-11 13.25.46

Et af mine argumenter for at starte en blog var, at jeg gerne ville have mine opskrifter liggende online. Førhen havde jeg dem på små lapper og måske i en mappe, men de kunne let blive væk. Derfor er det en stor hjælp for mig, at mine opskrifter nu ligger online, for så bliver de ikke bare væk.  Denne opskrift blev dog væk inden jeg fik den lagt på bloggen… Jeg har dog prøvet at genskabe den så godt jeg kunne i hovedet.  Fremover må jeg have computeren med i køkkenet, så jeg kan skrive opskriften direkte ind. Dog er det lidt sådan med granola, at det meste fungerer og mængderne behøver ikke være så eksakte.  Jeg foretrækker at stege det på panden, fordi det så bliver mere sprødt og lækkert i min optik.  If you don’t have what it takes, take what you have and make it work 🙂 ..

Granola med gojibær og kokos
100 g havregryn
50 g gojibær
50g tørrede tranebær
50 g alm. kokos
30 g. kokosflager
30g. kakaonibs
1-2 tsk kanel
2 spsk smør
1 spsk honning
Evt. groft hakkede nødder af alle slags.

Start med at smelt smør og honning på en pande.
Tilsæt derefter de afvejede ingredienser.
Steg det ved middelvarme, hvor du ofte rører rundt.
Efter ca. 10 minutter kan du slukke for blusset.
Lad det køle HELT af før du kommer det i en tæt beholder.
Spis det på skyr. yoghurt, pandekager mm. sammen med lidt frisk frugt.
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.