Hvor ofte spiser jeg slik?

2015-04-17 18.19.48

Sådan en slikskål er ikke atypisk på min instagram, det ved i efterhånden godt. Jeg elsker,  elsker,  elsker bland selv slik!!  Der kommer af og til kommentarer, hvor nogle skriver at de ikke forstår at jeg kan spise alt det (og se ud som jeg gør…).

Først og fremmest, så spiser jeg jo ikke en hel skål alene. Jeg er altid sammen med min kæreste, venner eller familie. For det andet kan det ogsåvære, at der er rester til en anden dag. Det kan dog også ske at jeg spise 300 g alene.  I min verden skal der være plads til slik – og alt muligt andet. Det er noget jeg prioriterer – og som gør mig glad og giver livsglæde!

Jeg prøver at holde mig til fredag og/eller lørdag’s slik, bare for at sætte lidt rammer.  Jeg er dog på ingen måde hellig… jeg kan sagtens spise fredagsslik på en tirsdag…  Jeg spiser også mørk chokolade på næsten daglig basis! Min kæreste synes kun at vi skal spise slik én dag om ugen,  men det er ikke altid at jeg overholder den slik-politik.

Jeg har ikke noget mål om at tabe mig – og jeg holder fint vægten stabil til trods for lidt usunde sager. Faktisk er jeg lidt overrasket over, hvor usundt jeg spiser af og til – og at det alligevel ikke påvirker vægten. Jeg lever en sund hverdag og træner mange gange om ugen. Jeg elsker at gå lange ture og cyklen er mit favorit transportmiddel. Når man har en aktiv hverdag så er det altså ikke noget problem med lidt sødt engang i mellem. Jeg tænker ikke rigtigt over, om jeg skal gøre mig “fortjent” til slik- og det er heller ikke sådan at jeg skal træne 2 timer dagen efter for at få god samvittighed igen.

Jeg kan godt blive lidt bekymret, når nogen skriver på instagram “Har trænet 5 timer og løbet 10 km – så må jeg gerne spise en flødebolle!”.. Du må gerne spise den flødebolle uanset hvad! 🙂
Så kort sagt: Jeg spiser slik når jeg har lyst… Dog primært i weekenderne, hvor der er mere tid til at hygge.  Så nu glæder jeg mig til kl. 20.00 hvor der er Xfactor og slik!

Er der en slik politik hjemme hos jer? 
Maya

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.